Hur Hyr tjänstebil

Hyra en tjänstebil är ofta ett mer ekonomiskt och tillfredsställande metod för att skaffa transport för ditt företag än att köpa en. Inte nog med att de flesta biluthyrningsfirmor erbjuder särskilda kostnadsbesparande erbjudanden för frekventa hyresgäster, men du minska kostnaden för att upprätthålla ett företags flotta. En sen modell hyrbil sänder också en signal om välstånd för ett företags image som en åldrande men pålitligt fordon inte sänder. En ytterligare fördel är att du betalar för bilen endast på de dagar som du behöver det, inte när den är parkerad i företagets mycket. Instruktioner
1

bedöma din verksamhet resebehov innan hyra en tjänstebil. De flesta biluthyrningsfirmor kräver ett minsta antal bekräftade hyra dagar innan du kan få specialpriser och privilegier. Snittet ligger på ca 20 datum per år, så om du vet att du kommer att behöva att många bilar, kommer din förhandlingsposition förbättras. Sedan konsultera sådana resesajter som Expedia och Travelocity för deras bästa erbjudandena innan du kontaktar din lokala uthyraren. Detta kommer att ge dig några generella förhandlingsstyrka som du försöker säkra ditt bästa pris.
2

Fråga dig själv vilka funktioner du verkligen behöver innan du gör en långsiktig bokning. Ofta när du bokar en liten bil, har du uppgraderat till en större om du är en långsiktig kund och företaget har en brist av de mindre, mer prisvärda bilar. Akta dig för att betala för extrafunktioner som du kanske inte behöver, t.ex. GPS-system. Men glöm inte att fråga om andra föremål som kan vara viktigt för dig, såsom 24-timmars vägassistans eller upphämtning och leverans. Addera 3

beakta alla aspekter av hyran av bilförmån ur ett affärsperspektiv. Till exempel är det i allmänhet billigare att köpa din egen försäkring snarare än att köpa uthyrningsfirman politik varje gång du hyr en bil. Förhandla månatlig fakturering och gå över fakturor noggrant. Fråga om hyreskostnaderna belöningar för extra användning, och fråga om straffavgifter som täcker sådana saker så sent avkastning.
4

Spara pengar och skydda dig genom att noggrant inspektera fordonet innan du lämnar partiet och fylla bensintanken innan du kommer tillbaka bilen. De flesta myndigheter har ett betydande tillägg avgift för påfyllning bensintanken.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115608.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.