Hur vill bifoga en snöplog till en ATV

En terränggående fordon förvandlas till flera verktyg som behövs för att bruka och säsongsbetonade sysslor. På vintern kan en ATV bli en snöplog med en universal monteringssats eller snöblad monteringssats, som finns på utomhus eller sport-varor butiker eller via online ATV tillbehör säljare. ATV snöplog fungerar precis som en snöplog fordon, och när du är klar kan du ta bort bladet snöplogen att returnera ATV tillbaka till normal användning. Saker du behöver
Plog monteringssats
Ratchet
hylsnyckel i 9/16 ", 1/2", 7/16 "
insexnyckel i 3/16" och 1/8 "
Fast nyckel i 3/8 ", 7/16", 3/4 ", 1/2", 9/16 "
Electric drill (tillval) katalog Valfritt smörjmedel
Show Mer Instruktioner
1

Köp en snöplog bladsats. En typisk snöplog kit kommer i 48 "till 72" blad storlekar med olika vinkel justeringar. Du kan också köpa en universal monteringssats som monterar blad snöplog, dumprar och andra plogar. Vanligtvis bladet är tillverkad av stål eller rostskyddande anodiserad aluminium. Nyare sorter är också poly blad. Du kan hitta dessa kit på Cabelas, Swisher, CycleCountry.com, snowbear och 4WheelOnline, eller något annat ATV leverans butik.
2

Lägg ut alla bitar till ditt kit. Hitta plattan plogen mount. Det bör fästas på en basplatta. Avlägsna plattan plogen fästet från basen och använda bottenplattan för att fästa på ramen av ATV. Se referenser för video demonstration.
3

Rikta bottenplattan rakt, dra åt bultar och brickor för att fästa plattan till ATV, då du kan börja installera snön plattan plogen montera. Linje monteringsplattan med baksidan av bottenplattan, och se till att monteringsplattan är skruvar är lösa, sedan flytta bultarna i hålen bottenplattan. När du har anpassat allt rätt, dra åt skruvarna tills ordentligt. Hitta plogbladet och skjut rören i kitet, sedan satt framför ATV
4

så att plogbladet är framför push röret. Du kan se hur bladet kommer att fästa till push rören till din ATV.
5

Ta bort fästbultarna på baksidan av bladet med en hylsnyckel. Dessa skruvar montera bladet till skjutröret. Rada upp framsidan av push-röret till fästena på baksidan av bladet. Montera bultar, brickor och muttrar till bladet och tryck röret, dra sedan åt gång anpassats. Se till att inte dra eftersom din klinga behöver flytta en liten bult.
6

Hitta bladfjädrarna i satsen. Haka bladfjädern botten till push-röret, sedan koppla den andra biten till bladfjädern. Fäst silver bladfjädern från skjutröret till toppen av baksidan av bladet. På vardera sidan av bladet, finns en krökt kant med en konsol. Detta är för våren att fästa med ett öga bult. Flytta stålfjädern i ögat bulthålet, sedan fixa ögat bulten på våren med en bricka.
7

Skjut bladet och skjut slangen under ATV lämnar cirka två meter utrymme i fronten . På baksidan av ATV, nå under och hitta slutet av push röret, lyft och haka på plogen mount. Se till att den hakar på båda sidorna av berget plattan. Dra swing spärren och bifoga det till stiften i push-rören på båda sidor tills du hör ett knäpp.
8

Justera skivan slutar, som har fyra lägen. Din bladet måste vara i ett vertikalt lutande läge för plöjning. När du justerar till rätt position, pinnar dra åt bulten så bladet stannar i rätt vertikalt läge.
9

Drag öglor av fjädrarna tills företaget och vårens slut ut från toppen av muttern. Dra vinschvajern ner från botten av ATV och fäster vid push-rören.
10 Plog monteringssatser möjliggör anslutning av alla typer av ATV tillbehör, inklusive blad snöplog.

Justera bladens medar så att medar vidrör marken samtidigt med plogens slitage bar. Dessa fäster till vänster och höger sida av plogbladet på baksidan. Använd muttrar och brickor för att fästa.
11

Leta stiftet i toppen av push röret som justerar bladets vridbar ställning. Detta roterar bladet i vilken riktning du väljer. När du hittar rätt position, låsa stiftet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115585.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.