Specifikationer för en Caterpillar Minilastare 247B

Människor använder ofta Caterpillar kompaktlastare såsom 247B på gårdar och landskapsarkitektur arbete, eller andra uppgifter som kräver tunga lyft. Ofta känd av smeknamn som "Skid avlastning" eller "katter," dessa små maskiner rör sig i allmänhet vid en låg hastighet. Föraren sitter i ett centralt fack ovanpå maskinen. Effekt

Minilastare 247B ger 61 hästkrafter. Den har en högpresterande motor drivlina, en Cat 3024C Turbo, med högt vridmoment. Det erbjuder också en låg effekt alternativ för att spara bränsle. Hydraulpumpar leverera ström till maskinen. Det 247B har ett hydrauliskt tryck av 3,335.9 kg. per kvadrattum (psi) och en ventil flöde av 15,9 liter per minut. Bränsletanken rymmer 17 liter.
Fjädring

Denna modell möjliggör för stabilitet och komfort genom en gummiband underrede snarare än traditionella däck. Underredet liknar ett transportband, försiktigt driver maskinen över ojämn mark för att skapa en jämnare gång genom att sprida sin vikt över en större, mer flexibel yta. Torsionsaxlar hålla ramen separat från underredet, minimerar chock.
Mått

Caterpillar Minilastare 247B står 6 fot 5 inches tall och mäter 10 fot 8 inches lång och 5 fot 5 tum bred. Den har en arbetsvikt på 6,666.8 kg.
Positionering

Den lilla storleken på denna maskin, känt för sin användarvänlighet, gör det lätt att placera i mindre områden . Användaren kan lyfta och sänka lastaren, en hink som sitter framför hytten, och luta den för att frigöra dess innehåll. Addera Extra

här modellen har ett joystick controller föraren kan röra sig med minimal ansträngning, tillsammans med en ergonomisk formad sits. Hytten har ett fast hölje som möjliggör synlighet och samtidigt hjälper till att hålla föraren säkert. Det erbjuder också en mugghållare och eluttag, tillsammans med kraftiga stödhandtag som tillåter föraren att komma in och ut ur hytten. Hytterna har ibland värme och luftkonditionering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115566.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.