Hur man bedömer kvaliteten på en Powered Gas Golf Cart

Golfbilar är inte bara bekvämt att använda på länkarna. De små fordonen är också till hjälp för personer med funktionshinder och bra för resor vägar där vanliga bilar inte är ett bekymmer. Det finns ett stort antal av golfvagnar på marknaden, men många av dem drivs med bensin. Att döma av kvaliteten på en gasdriven golfvagn är inte svårt och kan bestämmas med någon provkörning och en titt på bilens allmänna skick. Instruktioner
1

Inspektera vagnen och däcken för eventuella tecken på slitage eller skador som tyder på lägre kvalitet av fordonet.
2

Starta motorn och lyssna på bullret . Om motorn är ostämd eller förstoftning, är det sannolikt inte att få en ordentlig gasblandning och kan behöva en tuneup eller reparation. Leta efter föroreningar kommer ut ur avgasröret också. Medan alla gasdrivna vagnar förorenar i viss utsträckning, är märkbar svart eller blå rök indikerar en lägre kvalitet i kundvagnen.
3

Kör vagnen och få upp till topp-fart. En fördel med en gas kundvagn jämfört med el är att gasmotorer är mer kraftfulla och kan gå fortare. Om gasdrivna varukorg är inte mycket snabbare än en elektrisk modell, är motorns kvalitet inte vad den borde vara och du bör överväga en annan vagn.
4

Gå upp och ned en kulle se hur vagnen hanterar bördan. En gasmotor ska kunna hantera lutningar utan en kamp.
5

reda gas körsträcka av vagnen. Vagnar kan ha varierande gaseffektivitet mycket som bilar gör, och en mer-effektiv motor visar vagnen är i bättre mekanisk form jämfört med en som brinner genom höga mängder gas.
6

Överväg ytterligare funktioner på vagnen som en radio, vindruta och andra bekvämligheter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115549.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.