Hur man gör en 2008 Scion TC Snabbare

Om du äger en 2008 Scion och vill förbättra hastigheten på fordonet , kan du göra det genom att göra ett antal förbättringar på fordonet . Den 2008 Scion levereras som standard med en 2.4L fyrcylindrig motor som får 21 miles per gallon i staden och 28 miles per gallon på motorvägen . Genom att göra dessa mindre förbättringar , kan du öka hastigheten på din Scion avsevärt . Instruktioner
1

Rengör bränsle- systemen i motorerna . Efter körning av fordonet under en längre tid , kan grime uppbyggnad uppstå i motorn och minska fordonets prestanda . Fordon med rent bränsle injektorer , ventiler och förbränningsrum är mycket snabbare än de med orena delar .
2

Kontrollera trycket i alla däcken och se till att den är i linje med PSI i ägarens manual. Rätt däcktryck förbättrar bilens köregenskaper och kommer att förhindra rullmotståndet , vilket i sin tur kommer att göra bilen snabbare på vägen . Eftersom Scion kommer i ett antal olika modeller , kommer PSI variera beroende på fordonet .
3

Utför regelbundna optimeringar på bilen . Optimeringar säkerställa att alla viktiga komponenter i bilen ( t.ex. motor , bromsar och transmission ) är i gott skick . Den ersätter också vitala vätskor som måste vara frisk för att se till att bilen får bästa fart och prestanda på vägen .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115508.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.