Hemlagad Hay Trailers

Med genomsnittliga fält som är större än 20 hektar, hö odlare behöver för att komma runt snabbt och säkert, och flytta sin produktion mellan fält och gård så lätt som möjligt. Bygg en låg-boy släpvagn, såsom en svanhals eller stötfångare-pull design, för att maximera effektiviteten. Kompromissa om bredden på din släpvagn för att förbättra hastigheten på motorvägen. Skapa en stabil plattform, säkra sidor och lasta /lossa justerbart bakre drop-svans för att garantera din last förblir på plats under transporten. Saker du behöver
Måttband
Hårt trä
stor trä spikar
Hammer
Stora skruvar och muttrar
Wrench
Plane
Metallram med hjul och nacke
Stålrör
Stora Metallgångjärn
Träskruv
Skruvmejsel
Stor metall spärrarna
Rope
Monterbar Tail stötfångare
, vrid och bromsljus
Wiring
Växlar
Säkerhetskedjor
kedja och spärrfunktion bindemedel
kopplingssystemet
Visa fler instruktioner
1

bygga ett flak hö trailer. Skapa en stor, stark plattform av trä av hårda plankor, såsom ek. Gör det till din önskad storlek, t.ex. 16 m med 8 ft Gör det större om du transporterar stora balar eller fler balar än genomsnittet. Fäst plankorna ihop genom spikning tvärstycken undertill med stora trä spik och en hammare. Säkra med skruvar och muttrar med en skiftnyckel. Plane kanterna tills jäms med en handhållen eller elektriska plan.
2

Montera plattformen på en metallram med hjul, en främre dragstången och en justerbar hals. För att fungera effektivt måste vagnen vara stark, justerbar (genom användning av en stor gångjärn vid halsen) och i rätt höjd. Också se kroppen av släpet är på säkert avstånd från den ledande traktorn så att de två inte träffar varandra under svängar. Mät dragstången med hjälp av ett måttband för att besluta om erforderliga avståndet i din set-up.
3

Gör en 8 5/8-tums huvud röret som löper längden på släpvagnen, horisontellt ner dess centrum. Använd stål-aluminiumlegering komponenter där så är möjligt för extra styrka. Enligt High Plains Journal, är detta den viktigaste komponenten i en hö släpvagn, och kan göras starkare genom att använda tjockare rör, såsom en 0,352 väggrör som väger 31.10 pounds
4

Gör en droppe -svans lastning och lossning mekanism. Fäst två stora metall gångjärn till basen av trailern med skruvar och en skruvmejsel. Fixa en panel trä på plats så det faller ner till marken och fungerar som en ramp för lastning och lossning höbalar. Se till att panelen är tillräckligt hög för att innehålla bålarna och når båda sidor av släpvagnen. Bifoga metallklämmor eller spärrar mot kanterna för extra säkerhet under transport. Installera en längd av starkt rep vid fronten för att bistå och urlastning.
5

Fix ett fästbart stötfångare till den bakre delen av ramen. Mount svans, vrid och bromsljus på nya trailers, och tråd dem i. Fäst med säkerhetsnålar kedjor. Håll Gamen utrustning på plats med hjälp av en kedja och ratchet bindemedel. Bygg en hydraulisk hitch på baksidan av en svanhals trailer för extra mångsidighet. Förläng den 10 meter från den bakre delen av släpvagnen och se till att den kan glida 5 ft vid endera sidan. Styr hydraulisk mekanism med en omkopplare på baksidan av släpet. Ställ hydraulpumpen inuti lastbil eller ledande traktor. Bifoga stora redskap, såsom en rundbalspress.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115490.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.