V8 Engine Identification

V8 identifikation kan vara svårt att göra ibland . Varje V8 motorn är stämplad med ett identifieringsnummer som kommer att berätta sådana saker som märke och modell på bilen , vilken serie bilen tillhör , när motorn göts och även information på insidan inställningarna på bilen såsom visst antal och färg på bilen . Syfte

Motorns identifikationsnummer läggas till motorerna för att berätta när de tillverkades . Gjutning siffror hjälper också identifiera motorer som är i en familj av modeller .
Identifiering

Identifiering av en V8 -modellen görs genom att hitta numret motoridentifikationsnummer . Några vanliga symboler syns på motorer inkluderar en kombination av siffror och bokstäver . Till exempel kan det finnas ett VIN-nummer , en trim tagg eller organ nummer , klocka siffriga tal och bokstäver allt som ingår i en V8-motor identifikationsnummer .
Plats

placering av V8-motor identifikationsnummer kan variera . Platserna varierar beroende på biltillverkaren , året , modell och märke på bilen . Det kan också skilja sig åt beroende på om bilen har en big block motor eller ett litet block motor .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115489.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.