Ford 4500 Grävlastare specifikation

En traktorgrävare är en bit av tunga, mekanisk utrustning som liknar en traktor. Grävutrustning har en arm och skopa monterad på maskinens framsida. Skillnaden mellan en grävskopa och en bulldozer är att grävskopan gräver smuts bakåt, en bulldozer lyfter den i en rörelse framåt. Grävutrustning är effektiva i trånga utrymmen eftersom de är mer kompakta än andra anläggningsmaskiner. Användningsområden för backhoes inkluderar jordbruksprojekt som jordbruk, clearing mark och rörliga träd. Större backhoes används för bygg-, rivnings-och schaktmassor. Moderna backhoes är utrustade med tillbehör som tiltrotatorer och brytare. Ford 4500 traktorgrävare tillverkades fram till slutet av 1970. Mått

Måtten för traktorgrävare är 23 fot 4 inches i längd med 7 fot 4 inches i bredd från 13 meter i höjd. Den traktorgrävare väger £ 9604.
Loader Dump och skopor

maximal tömningshöjd är 9 fot 1 tum. Skopan kapaciteten är 1,15 kubikmeter. Skopor är tillgängliga i 12, 18, 24 och 36 tum djup. Skopan brytkraft är £ 12.250.
Motor och bromsar

trecylindriga motorns hästkrafter är 60 till 85. Den traktorgrävare är utrustad med mekaniska skivbromsar och servostyrning. Gräva

grävdjup för traktorgrävare är 16 inches
. Maximal räckvidd är 18 fot 6 inches.
Transmission

Ford 4500 traktorgrävare har en standard fyra-shuttle överföring. Shuttle-transmissioner tillåter framåt och bakåt växling utan kopplingspedalen. Den traktorgrävare kan skiftas fyra växlar framåt och fyra växlar i omvänd. Växeln läggs med två stick kontroller.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115479.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.