John Deere Gator HPX Specifikationer

Grundades 1837, John Deere - började livet som en enmans smedja innan omvandla till ett multinationellt företag med mer än 50.000 anställda över hela världen - eller Deere & Company. År 1990 började John Deere utveckla sin framgångsrika, men begränsat, AMT maskin - att lägga till en hydraulisk lyft säng, ytterligare alternativ däck och allmänt skärpa bilen upp. Vad som följde var den Gator, släpptes 1992, vilket var en betydligt mer robust och kompetent version av sin föregångare. Den högpresterande HPX modell följdes 2004, och var fortfarande i produktion i juni 2007. Motor och elektrisk specifikation

Gator HPX använde en tre-cylindrig, fyrtakts motor med överliggande ventil tåg. Motorn hade ett deplacement på 52,09 cubic inches och kunde producera 20,8 hästkrafter och 33 meter per pund av vridmoment. Motorn i Gator HPX använde ett flytande kylsystem och en 480CCA batteri samt en 40 amp generator vid 3.200 rpm. Fordonets bränsletank höll 5.3 liter bränsle, vilket det förbrukas vid en hastighet av 0,25 liter per timme vid medelhastighet.
Drive och specifikationer Transmission

Gator HPX var en fyra-hjulsdrivna fordon och drivs en on-demand sant 4WD-system. Den använde en automatisk låsning främre differential och en positiv låsning, mekaniskt manövrerad bakre differential. Den hade en kontinuerligt variabel transmission - eller CVT - och ett spunnet topp kugge drivrem, ungefär en tum bred. Fordonet kan göra 25 mph i framåt växel eller 12 km /h bakåt och hade en tvåväxlad transaxle. De främre och bakre bromsarna i Gator HPX var hydrauliska skivbromsar, medan parkeringsbromsen av fordonet var en handdriven, bak mekanisk disk.
Allmänt och säkerhet Specs

En oberoende upphängning med McPherson fjäderben installerades vid fordonets främre del, med en spole över chocken upphängning baktill. Den främre hjulupphängningen får en total resa av 5.15 inches, medan den bakre tillåts endast 3,5 inches. Gator HPX hade kuggstångsdrivna styrning och en svängradie på 11 meter. Åkande i HPX skyddades av en överliggande konstruktion tillverkad av 1,75 rör diameter stål samt passagerare handtag på framsidan inlägget av passagerarens Protective System, på den främre streck och på båda sidor om sätet. Det fanns också trepunkts säkerhetsbälten installerade på fordonet. Ljudet rating av fordonet var 87 dB vid förarens öra.
Mått och specifikationer Cargo

markfrigång HPX var 6 inches men foten plattformen själv höjdes 12 inches från marken. Fordonet var 113 inches lång, inklusive stötfångare, 59,3 inches bred och 73,5 inches i höjd, inklusive OPS. Hjulbasen på HPX var 75.2 inches och fordonet vägde 1473 £ inklusive bränsle och motorn vätskor. Två professionella, hög säkerhetskopierade stolar med tilt-forward mekanismer som förare och passagerare. Den HPX kunde bogsera £ 1300 och hade en lastkapacitet på 1400 £ Dess last låda var gjord av stål, 43,9 inches lång, 49 inches bred och 9 inches djup, med en volym på 11,2 och en vikt kapacitet på 1000 £ Cargo dumpa var manuella, även om det fanns en trepunktslyft alternativ, och lasten rutan hade ett gångjärn, avtagbar bakluckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115467.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.