Skälen för högt tryck i en bil A /C System

Mechanics ofta misdiagnose högt tryckmätare läsningar i en bils luftkonditioneringssystem. Även mekaniker berättar ägare att det höga trycket är beror på ett problem med ackumulatorn eller förångare som inte är sannolikt fallet. De flesta high-tryckavläsningar är ett resultat av freon eller kylmediet inte kyla tillräckligt. Inte kyls ned freon orsakar automatiskt trycket att öka. Problem med kondensorn

Ugnar kondensor är ansvarig för att ta emot högt tryck och temperatur köldmedlet från kompressorn. Den är utformad för att skingra den värme och kyla kylmediet eller freon. Kondensorn bör rengöras noggrant och inget skräp bör vara närvarande. Dessutom bör kondensorn kontrolleras för att säkerställa att det inte finns ett hinder blockerar kondensorns luftflödet.
Lösa Fan krage eller luft dammar

högt tryck kan vara den resultera i lös fläkt krage eller dammar luft. Fläktarna och vant skall monteras säkert för att arbeta effektivt. Dra någon av de apparater som inte är korrekt placerade eller dras åt tillräckligt. Fläktar och kåpor är utformade för att köras vid specifika hastigheter, så bestämmer om någon av fläktarna kör med reducerad hastighet. Ersätta någon av fläktarna som fungerar för att återställa luftkonditionering systemets kylande förmåga. Vant och fläktar är direkt relaterade till köldmediet avkylning. När kylningen problemet är löst hög tryckmätare ska återgå till det normala.
Kylvattenpumpar Problem

Motorn bör också kontrolleras för överhettning frågor. En överhettning motorkylaren kan orsaka luftkonditioneringssystemet: s påtryckningar för att öka avsevärt. Värme från kylaren överför till kondensorn och bringa trycket att stiga på grund av den varmare kylmediet. Det är möjligt utrymmet mellan kylaren och kondensorn har blivit igensatt av skräp. Hela kylsystemet bör kontrolleras och rengöras grundligt för att lösa högt tryck fråga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115458.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.