Specifikationer för en 8700 Ford Traktor

Om du söker efter en begagnad högkvalitativ traktor, överväga att köpa Ford 8700. Tillverkas mellan åren 1977 och 1979, är traktorn idealisk för alla dina jordbruks behov. Även om 8700 inte är utrustad med tjusiga bekvämligheter, bogserar kraftfulla motorn lätt mest jordbruksutrustning. Veta specifikationerna för denna traktor kommer att avgöra om fordonet är rätt för ditt företag. Yttermått och Däck

8700 Traktorn väger cirka 12.000 pounds och har två däck på framsidan av fordonet och två på baksidan. Den främre däck mått 10 x 16 inches, medan den bakre däck mått 18,4 x 38 inches, vilket möjliggör fast traction control och makt. De 38-tums bakhjulen även ge utrymme för starkare dragkapacitet, vilket är användbart när man arbetar med tunga jordbruksmaskiner. En annan viktig specifikation på traktorns däck är mängden av bana som de innehåller. De främre däck har cirka 20 djup procent slitbanan, medan de bakre däcken ha runt 50 djup procent slitbanan, vilket möjliggör en längre däckens livslängd. Traktorn drivs med bakhjulsdrift som gör det möjligt för mer stabilitet när du reser på marken som är ojämn.


Motor och specifikationer Transmission Ford 8700 motor har sex cylindrar och körs på diesel. Transmissionen har 16 växlar framåt och fyra växlar bakåt, vilket möjliggör större bogsering kapacitet och förmåga att köra på ojämn och instabil terräng. Traktorns kraftuttag är betyget 110,58 hästkrafter och 1000 varv per minut (rpm).
Tillval

Ford 8700 är utrustad med extra funktioner såsom en cab. Hytten är användbar hela året eftersom det kan skydda dig från vind, damm, regn och snöblandat regn. De dagar som du föredrar ridning i friska luften, kan traktorns fönster öppnas för att möjliggöra ökad luftcirkulation. Traktorns fönster omger hytten och ge större synlighet på grund av sin stora längd och bredd.

Annan tillvalsfunktion när använder traktorns hytt är luftkonditionering och värmesystem. Denna klimatanläggning kan tillåta dig att arbeta hela året i komfort.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115446.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.