Hur Prep en plast golfbil för Paint

En lack kan blåsa nytt liv i nästan alla fordon, inklusive en golfbil. Golfbil kroppar är gjorda av plast, måste dock så speciella åtgärder vidtas för att prep ytan för att få färgen. Först efter rengöring, slipning och beläggning av plast med en adhesionspromotor blir det verkligen är redo att måla. Läs vidare för att ta reda på hur man på rätt sätt kan förbereda din golfbil för att ta emot sin färg makeover. Saker du behöver
Bucket
Automotive tvål
Dukar
Isopropylalkohol
Wax och fett remover
Gray slipdyna
Plast repning slipning klistra
Målare plast
Maskeringstejp
antistatikspray
adhesionspromotor
Visa fler instruktioner
1

Fyll en hink med en lösning av varmt vatten och fordonsindustrin tvål. Tvätta hela utsidan av fordonet med denna lösning och en ren trasa för att avlägsna eventuella föroreningar som kan finnas på fordonet.
2

Rengör ytorna målas med isopropylalkohol och en ren trasa för att avlägsna några icke-vattenlösliga föroreningar. Efter att du har gått över vagnen med alkohol, rengör ytorna målas en tredje gång med ett vax och fett remover och en ren trasa. Skölj golfbil efter att du har slutfört den tredelade reningsprocess.
3

Scuff hela ytan är målad med en grå slipverkan och sandning pasta avsedd för plast repning. Putsa plasten tills den har en tråkig lyster. Om en yta av plasten är fortfarande blank efter repning processen, rescuff området. När du är klar scuffing plasten, skölj golfbil och låt den torka.
4

Wrap någon del av fordonet som inte kommer att få måla med målarens plast och maskeringstejp. Detta inkluderar cart hjul, stolpar kapell, kapell och inredning. Wrap dessa delar så att ingen färg kommer att göra sin väg till dem, men kommer fortfarande att kunna komma i kontakt med ytorna målas.
5

Rengör repig plast med vax och fett remover och en ren trasa. Låt renare torka helt tills det har en kalkhaltig utseende på vagnen.
6

Spray ytorna målas med en antistatisk sprej. Håll flaskan ungefär 8 inches från ytan av vagnen och spraya ytan med en jämn beläggning. Torka sedan lösningen bort med en ren trasa.
7

Spraya ytorna målas med en adhesionspromotor. Håll kan grovt 8 inches från ytan av vagnen och spraya ytan med en jämn beläggning. Plasten är nu förberedd att målas.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115444.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.