Hur man använder värmen i en bil

När vädret blir kallt , är det trevligt att äga en bil med en fungerande värmare . Kupévärmare kan du utföra dina ärenden eller pendlar i relativ komfort på även de kallaste dagarna . Det exakta sättet på vilket din bil värmare justeras beror mycket på bilen , men de allmänna kontrollerna är desamma i varje bil . Instruktioner
1

Gör inkommande luften varm genom att justera temperaturen inställningarna i bilen . Vissa bilar har digitala temperaturmätare som kommer att behöva justeras med knappar , medan andra bara har en urtavla som behöver vridas från blått till rött .
2

Slå på fläkten i bilen . Fläkten styrs antingen av en ratt med numeriska värden runt det eller knappar som justerar fläktens intensitet . Högre antal intensitet resulterar i mer luft blåses in i bilen .
3

Justera där luften kommer ifrån . Med en värmare , är det oftast bäst att ha luften kommer från golvet ventiler i din bil . Det är oftast en knapp eller ratten som du kan vända att förändringar luften mellan ventilerna , ventiler golv , tina och andra inställningar .
4

Låt bilen för att värma upp . Under kalla dagar kan det ta några minuter för motorn att få tillräckligt varmt för att generera varm luft för din värmare .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115430.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.