Hur man installerar Jeep Navigation

Jeep är en sport utility vehicle som du kan använda på hårt trafikerade gator, på småvägar eller för off-road resor. Du kanske vill installera ett navigationssystem för att hindra dig från att gå vilse på dina resor. Dessa enheter ger dig punkt för punkt riktningar. Installera ett navigationssystem är inte bara billigare än din återförsäljare navigationssystem, men det är också enklare att installera. Saker du behöver
Strömkabel
Duk
Sugkopp Flighter Mount
Lever
antenn (tillval) katalog GPS-enhet
Visa fler instruktioner

1

Sätt i nätkabeln till kontakten på GPS-fästet. Detta ger din GPS-enhet en kontinuerlig strömförsörjning.
2

Torka ett område på vindrutan ren med en trasa. Detta kommer att vara det område där du monterar GPS. Tryck sugkoppen på fästet mot glaset.
3

Fäst spaken till fästet, om inte monterade. Pressa fästet spaken bakåt så att den är vänd mot vindrutan. Fäll upp antennen om GPS-enheten har en.
4

Placera GPS i fästet vagga. Anslut den andra änden av strömkabeln till vägguttaget. Din GPS-enhet kommer automatiskt att slås på. Om inte, tryck och håll inne strömbrytaren.
5

Sätt nyckeln i tändningslåset och kör iväg. Vänta på att GPS-enheten för att plocka upp en satellit signal innan du kan använda enheten.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115419.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.