Hur man kan stoppa en Radiator Leak i en snöskoter

En läckande snöskoter radiator kan ha många orsaker, allt från punktering eller sprickor i radiatorn metallkorrosion eller ens djupa rostfläckar. Lyckligtvis ett antal produkter finns för att hjälpa till att stoppa dessa läckor utan att kräva dyr tjänst att helt ersätta radiatorn. Stop-läcka produkter fungerar genom att fylla skadan från insidan, medan externa patchning produkter kan mer direkt täta läckan. Saker du behöver
Liten motorkylaren stop-läckan
Liten motorkylaren epoxi
Rag
Antifreeze
Visa fler instruktioner
1

Skruva av locket på kylvätska overflow behållaren. Fyll behållaren med en liten motor radiator stop-läcka lösning, följa instruktionerna på produkten för det specifika belopp för att lägga till.
2

Sätt på locket och starta motorn. Låt den värmas upp och tomgång i flera minuter, sedan kontrollera systemets täthet. Helst ska det stop-läckan har gjort sitt jobb och fast problemet. Om inte, kommer en extern patch krävas.
3

Blanda en generös mängd radiator epoxi genom att följa instruktionerna som medföljer produkten. Använd endast en epoxi speciellt konstruerade för användning på små motorer radiatorer. Använd en trasa för att torka bort smuts och kylvätska från källan till läckan, sedan smeta epoxy över det, och se till att mätta hela området, lämnar inget utrymme för kylmedel att fly. Arbeta snabbt, eftersom epoxin börjar hårdna på bara några minuter.
4

Vänta lämplig mängd tid som anges på produktens instruktioner, så att hartset att härda. När den är helt härdad, fyll kylvätskebehållaren med frostskyddsmedel och starta motorn för att testa tätningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115413.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.