2001 Polaris XC700 Förgasare specifikation

Den XC700 är en skoter som produceras av Polaris. Denna skoter är känd för höga vridmoment och prestanda. Den 2001 XC700 planlades för race-inspirerade snöskotrar spår, men kan också köras i öppen terräng. Induktionen system av denna snöskoter använder ett fall vass inställning stil förgasare, vilket möjliggör snabbare svar på gaspådrag. Case Reed Carburetation

2001 Polaris XC700 använder ett fall vass systemet stil induktion. Ett fall vass stil induktion systemet skiljer sig från en vanlig induktion systemet på grund av där förgasaren är belägen. I ett typiskt insugningssystem förgasaren ligger ovanpå cylindern och injicerar förbränningsblandningen in i cylindern därifrån. Detta är problematiskt eftersom det slår kolven sitter i förbränningsblandningen väg och stör. I ett fall vass induktionssystem förgasaren sitter nedanför cylindern på vevaxeln. Detta gör att den blandning som skall injiceras direkt in i cylindern utan störningar och ökar både effektivitet och makt.
Förgasare och Specifikationer Motor

2001 Polaris XC700 använder två förgasare för att blanda bränslet och luft som krävs för förbränning. De två förgasare är i flatside stil, gasreglaget bar som driver dem har en 1,5-tums diameter. Denna motor deplacement är 700 cc. Denna skoter har en kondensator systemet urladdning antändning. Detta vätskekyld motor har dubbla cylindrar. Motorns avgassystem är ett enda rör.
Fjädring, bromsar och Mått

Den främre hjulupphängningen av 2001 Polaris XC700 tillät de främre skidorna att resa 10,3 inches och bakfjädringen tillät de bakre skidorna att resa 13.9 inches. Denna skoter är 113 inches lång, 48 inches bred och stod 45 inches tall. I 2001 års Polaris XC700 vägde 490 £. Bränsletanken rymmer maximalt 11,8 liter bensin. De två skidor i denna snöskoter är 42,5 inches isär.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115401.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.