Hur man uppgraderar Pocket Bikes

Pocket cyklar är små 47 och 49cc miniatyr motorcyklar. Pocket cyklar kommer i gas-och elektriska modeller. Många gasdrivna pocket bikes kan nå hastigheter på 35 till 40 mph. Den lilla strukturen av en ficka cykel möjliggör enkel förvaring och transport. Många uppgraderingar är tillgängliga för fickan cykel, såsom prestanda avgassystem, high-utsläpp tändstift, och dreven racing. Dessa uppgraderingar kan installeras för att förbättra prestandan för din ficka cykel. Saker du behöver
systemet Performance avgassystem
höga utsläpp tändstift
Racing kedjehjul
Skiftnyckel
Hylsnyckel
5/8 tums hylsa
Visa fler instruktioner
1

Installera ett system prestanda avgassystem på er ficka cykel. Ta bort det gamla avgasröret från din ficka cykel. Skruva ur skruvarna som fäster avgasröret till motorn, med hjälp av en skiftnyckel. Fäst den nya avgasröret på motorn i din ficka cykel. Rikta in hålen i avgasröret med hålen på pocket bike motor. Sätt in skruvarna i hålen och dra åt dem med hjälp av en skiftnyckel.
2

Ändra fickan plug cykel gnista med en hög-urladdning tändstift. Ta din fabriksmonterade tändstift från din ficka cykel. Använd en hylsnyckel med en 5/8 tums uttag för att ta bort tändstiftet. Gap den höga plug ansvarsfrihet gnista vid 0.020 med en gnista mätare stiftgapet. Installera höga plug ansvarsfrihet gnista med en hylsnyckel och en 5/8-tums socket. Detta kommer att öka din hastighet och gör det lättare att starta din ficka cykel.
3

Installera en racing kedjehjul på fickan cykel. Ta fabriken kedjehjulet ligger i centrum av cykeln med hjälp av en skiftnyckel. Ta bort kedjan från kedjehjulet. Vrid nyckeln moturs för att lossa och ta bort fabriken drevet. Installera en racing drev på pocket bike. Vrid skiftnyckeln medurs och säkra racing drevet. Fäst kedjan runt racing drev.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115395.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.