Hur får man en bärgning titel i Illinois

Illinois bärgning titlar ges till dem vars fordon har byggts om efter att upprätthålla så mycket skada de bärgades. Processen för textning en bärgad bil är lite mer komplicerat än textning en ny eller begagnad bil som du nyligen har köpt. Innan ett fordon utfärdas en bärgning titel, måste den inspekteras för att avgöra om det är säkert att köra. När en gynnsam inspektion görs, kan du slutföra processen bärgning titling. Instruktioner
1

Skaffa och fylla i en ansökan om fordonets Transaction formuläret. För att erhålla detta formulär måste du gå till Illinois statssekreterare kontor eller ring 800-252-8990 eftersom det inte finns någon annanstans.
2

Skaffa en inspektion av den ombyggda fordon (se Resurser) . Addera 3

Skicka in din ansökan och säkerhetskontroll till statssekreteraren tillsammans med ett köpebrev för varje del som du använde för att bygga om bilen, bilder av fordonet, fordonets bärgning certifikat , kopior av bilens ombyggnad kontrakt och en förteckning över de nummer fordonets identifikationsnummer för varje fordon som du använde delar för att bygga din bil. Du måste också skriva en check för $ 95, betalas till Illinois statssekreterare.
4

Anmäl ett formulär som säger att du personligen ombyggda fordon eller använda en professionell för att bygga bilen, inspekterade dig fordon, att vins från de fordon som du fått delar inte förändras eller skadas på något sätt, och att bärgning certifikat för fordonet inte förfalskade.
5

Mail allt pappersarbete och din check till:

statssekreterare

Vehicle Services Department

501 S. Second St Room 014

Springfield, IL 62756

Din bärgning titel skickas till dig när din ansökan har mottagits och godkänts.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115368.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.