Hur man beräknar lasten i en Gooseneck Trailer

En svanhals släpvagn med en totalvikt plakat vikt rating som anger mängden av vikt släpet kan säkert och lagligt bära. Trailern Tillverkaren är skyldig av Department of Transportation att placera denna skylt på släpet på en synlig plats. Beräkning av mängden vikt en svanhals trailer kan dra kräver att veta vad släpet väger när det är tomt och vad den väger när den är laddad. En skala uppfyller detta syfte och kan hittas på bilen stannar. Saker du behöver
Certified truck våg
Vikt biljett
Totalvikt plakat vikt rating (GVWR)
Visa fler instruktioner
1

kör lastbilen dra släpvagnen utanför skalan lämnar släpfordonets axlar på den. Gå in i truck stop butik och be om en en tomvikt biljett. Det finns en minimal avgift för en tomvikt och resterande betalas efter det laddade vikten registreras.
2

Ladda svanhals trailer med lasten.
3

Kör släpvagnen tillbaka på laddade skala och be butiksbiträde att spela den laddade vikt. Den slip automatiskt subtrahera (netto) eller tomvikt från lastat (brutto) vikt. Den (tara) eller faktiska vikten av lasten kommer att vara på vikten biljetten. Betala för biljetten.
4

Jämför bruttovikten på biljetten till den totalvikt på släpvagnen s plakat. Om biljetten vikt är högre än GVRW, ta bort last vikt och väg trailern tills den rättsliga lastvikten uppnås.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115360.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.