Hur att rengöra en Big Rig Truck

Big Rig lastbil tillbringar större delen av sin tid på vägen. Körning genom olika väderförhållanden, stora riggar samlas smuts och skräp och måste rengöras ofta. Insekter, bland annat, kan bygga upp på vindrutan, vilket gör det svårt att se vägen. Med hjälp av en högtryckstvätt för att rengöra en stor rigg kommer att bidra till att upprätthålla den och ge dig en tydlig bild av din omgivning. Saker du behöver
högtryckstvätt
Vattenslang
Bil svamp
505 borstlös fordon tvål
Bucket
Ladder
15-20 graders munstycke
Sprutlans

Visa fler instruktioner
1

Använd en slang för att mata in vatten i högtryckstvätten. Anslut munstycket på slangen till vattentillförseln munstycket på högtryckstvätten. Vattenförsörjningen munstycket är nära botten på maskinens baksida.
2

Anslut spolröret till högtryckstvätten slangen. Vrid spolröret medurs och fäst den till högtryckstvätten slangen. Anslut en 15-20 spets graders spray slutet av spolröret. Vrid munstycket medurs för att fästa den.
3

Slå på högtryckstvätten. Dra pull start sladden borta från högtryckstvätten. Andra modeller kan ha en tryckvakt, bläddra strömbrytaren uppåt med ett finger för att driva på högtryckstvätten.
4

Spray din stora riggen lastbil från topp till botten, helt väta hela lastbilen. Fyll en hink full med vatten och tillsätt en liten mängd av 503 tunga avfettningsmedel eller 505 borstlös fordon tvål till vattnet i hinken.
5

Använd en svamp för att applicera tvålvatten till den stora riggen lastbil. Använd en stege för att nå de högre punkterna i lastbilen. Arbeta dig från topp till botten flyttar svampen i en cirkelrörelse för att tvätta ytan. Spraya ytan av riggen från topp till botten med högtryckstvätt tills all tvål har tagits bort.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115353.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.