Klass D Vs . Klass A Subwoofer Förstärkare

Subwoofers är en viktig komponent i alla ljudsystem och de drivs av förstärkare . Förstärkare finns i olika klasser och varje klass har sin distinktion . Förstärkare Info

Förstärkare är indelade i olika klasser baserat på hur deras utsignaler är konfigurerade . De flesta förstärkare har två utgångar , en styrning av positiva strömförsörjningen och en styrning av negativ strömförsörjning . Klass A förstärkare har en transistor kontrollerar båda nätaggregaten .
Klass A Info
Class

A förstärkare är kända för att vara extremt ineffektiv . En orsak till detta är att klass A förstärkare använder en transistor för båda utgångarna . En annan orsak till deras ineffektivitet är strömmen aldrig blir avstängd i en klass A förstärkare och kör även om det inte finns någon ljudsignal .
Klass D Info
< p > klass D förstärkare är mycket mer effektiv än klass A- förstärkare . Transistorerna i en klass D- förstärkare är antingen på eller av , en självklar Energy Saver . Klass D-förstärkare anses vara den mest effektiva , medan klass A anses vara den mest ineffektiva .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115344.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.