Hur att leverera en bil till Trinidad

Om du reser eller flyttar till Trinidad och Tobago, föra din bil tillsammans kan vara en bra investering. Transport av din bil kan bespara dig besväret med att köpa en ny bil eller hyra en stund i Trinidad. Det kommer också att spara på kostnaderna för att lagra din bil. Vad behöver jag?

För att skicka din bil till Trinidad och Tobago, måste du visa bevis på ägande och har ett giltigt körkort. Använda din amerikanska körkort för att köra din bil är acceptabelt. Om vistas under en längre tidsperiod, kan du använda din amerikanska körkort och registreringsbevis tills de löper ut. När de löper ut, måste du registrera din bil i Trinidad. Addera RoRo Shipping

RoRo (Roll on Roll off) sjöfarten är det enklaste och mest använda bil- fraktsätt till Trinidad och Tobago. Din bil körs på ett RoRo-fartyg och säkert fastsatt på ett bildäck. När du anländer i Trinidad och Tobago du helt enkelt köra din bil utanför fartyget.
Container Shipping

Även dyrare, containrar sjöfart kan du skicka din bilen i sin egen individuella behållare. Din bil är säkert stagade, blockerade och fastbunden, garanterar största möjliga säkerhet under transporten till Trinidad och Tobago. Denna metod är populärt för utländska sjöfarten eftersom det tillåter dig att skicka några personliga tillhörigheter inne i fordonet. Addera Trinidad och Tobago avgifter och skatter

bortsett från fraktkostnaden, Trinidad och Tobago ställer ytterligare skatter på din bil. En extra avgift läggs på alla containertransport grund av Bunker Adjustment Factor. Det finns en tull avgift för att exportera din bil till Trinidad och Tobago, samt en Bill of Laden laddning.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115327.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.