Hur till Öka Acceleration på moped

Mopeder har vunnit popularitet under de senaste åren som ett effektivt transportsätt. Med gaspriserna stadigt på uppgång, ger mopeden en låg körsträcka lösning för att ta sig från punkt A till punkt B. Öka acceleration av en moped kan minska något bränsleeffektivitet en moped, men kommer att öka dess prestanda och totala hastigheten. Ändra en moped kräver viss erfarenhet inom mekanik, och det här projektet är inte att rekommendera för nybörjare. Saker du behöver
Slothead skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
3/8-tums spärrnyckel
3/8-tums Ratchet Hylsnyckelsats
Spetstång
Visa mer Instruktioner
1

Avlägsna gasen strypning eller guvernör. Leta reda på gaspedalen och följ kabel linje till spjällhuset av mopedens motor. Avlägsna metallklämma belägen mellan gasvajern och gasreglage mun. Använd nåltång att vrida klämman bort av kabeln. Se till att gaspedalen kan revved ordentligt medan motorn är igång.
2

Installera en hög filter prestanda luft. Leta upp filterboxen, normalt finns nära toppen av motorn. Använd en skruvmejsel för att ta bort kåpan. Avlägsna och kassera den ursprungliga pappersfilter. Installera en hög filter prestanda luft i samma riktning som den föregående filtret. Sätt på och skruva filtret locket.
3

bort hållaren bultarna som håller röret ljuddämparen avgassystem på plats. Försiktigt bända avgasröret från motorn och dra ur motorn hålighet. Installera en högpresterande eftermarknaden ljuddämparen genom att säkra enheten till grenröret öppningen. Säkra ljuddämparen med de ursprungliga bultarna. Starta motorn och säkerställa korrekt avgaser funktion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115324.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.