Hur felsöker jag en Port-A-Väg 4260 Crane Scale?

Port-A-Väg modell 4260 kranvåg är producerad av Measurement Systems International, en USA-baserad tillverkare. Den 4260 skala först tillverkades 1980. Skalan bostäder möter NEMA 4 betyg för farligt läge plikt och finns med nio kapacitet betyg och en extra fjärrkontroll. En 30mm LED-display på framsidan av skalan visar vikter samt felkoder för att underlätta felsökning. Instruktioner
1

Undersök batteriet för fel eller korrosion och byt ut den om den bildskärm förblir tom när du trycker på strömbrytaren. Om ett nytt batteri fortfarande inte producerar ström när knappen är ordentligt nedtryckt, kontakta ett auktoriserat servicecenter för att reparera strömbrytaren eller kretskort.
2

Dra ur elkontakten ur batteriet om displayen eller främre Knapparna inte fungerar normalt, vilket inkluderar att inte svara på tillsats eller borttagande av vikt och vågen inte stängs av, vilket indikerar en dator fel. Om du tar bort och sätta tillbaka batteriet inte åtgärdar problemet, kontakta ett auktoriserat servicecenter för kretskort, frontpanel knappen och lastcell utvärdering och reparation.
3

Recalibrate och åter noll maskin om skärmen visar en över-intervall på mindre än 100 procent kapacitet eller visar ett stort antal utan last, eller om värdet är högre eller lägre än den faktiska vikten.
4

Öka filtret inställning om läsningen inte stabiliseras trots en konstant belastning.
5

Ta bort vikten från vågen om displayen flippar fram och tillbaka mellan "last" och "fel", vilket indikerar att belastningen överstiger skalan kapacitet.
6

Kontrollera maskinen för knappar fastnat i nedtryckt läge om skärmen flippar fram och tillbaka mellan "fel" och "buttn."
7

Recalibrate och kontrollera ordentlig lastcell ledningar om växlar den mellan att läsa "fel" och "A2d (lo eller hi)." Om kablarna är korrekt kalibrering inte korrigerar problemet, byt lastcell.
8

Kontakta en auktoriserad serviceverkstad för reparation om displayen visar antingen "LCnt1" eller "LCnt2."
Addera ditt .from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115319.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.