Typer av Hitches på Farmall Cubs

Den Farmall Cub är en rad-gröda traktor med en trehjuling konfiguration som infördes av International Harvester Company 1924. Företaget tillverkade traktorer med v-grödor framaxlar under Farmall varumärket innan den gradvis utfasning namnet ur bruk 1975. International Harvester tillverkade två Farmall Cub traktorer, Cub och Cub Lo-Boy. Det finns tre hitch alternativ för dessa modeller. International Harvester Snabb Hitch

International Harvester Bolagets Snabb Hitch utvecklades i början av 1900. Det är en enda punktslyften avsedd för bak-monterings redskap. Fast Hitch-systemet har ett uttag på baksidan av traktorn, i vilken ett utsprång på den bifogade filen passar. Det finns också en två-punkts Snabb Hitch, som har utvecklats för användning med större Farmall traktorer endast. Med Fast Hitch, kan föraren bedriva djupgående kontroll, genomföra utjämning, frånkoppling och koppling från sätet. Addera dragstång Hitch

annan metod för redskap till Farmall Cub traktorn är genom en standard dragstång, med en valfri svängande dragstången. Detta system använder slitsar och koniska bultar som är direkt inkorporerade i ramen av den bifogade filen. Cub traktorer som använder denna Hitch systemet har en dragstång som sträcker sig över de två slutväxeln höljen. Bilagor är antingen bultas fast i traktorn själv, efter att ha tagit bort dragstången att göra så, eller på dragstången.
Tre-punktslyft

Några Farmall Cubs ha en kategori noll, trepunkts skumt. Denna skumt Systemet skapades på 1920-talet av Harry Ferguson. Den har en övre och två nedre anslutningspunkter och drivs via hydraulcylindrar. Dessa missöden är fördelaktiga eftersom utrustningen dra omvandlas till en nedåtriktad kraft, maximera dragkraft.

Kategori noll trepunktsfäste tillgängliga för Farmall Cubs har 17-mm övre och nedre länkar. Den lägre skumt Avståndet är 20 inches, och traktordragstång kraften för denna modell är 20 hästkrafter. Denna skumt är användbart för icke-motordriven grund av kraftuttaget begränsningar av Farmall Cub modellerna. Den trepunktsfäste finns även i kategorierna 1, 2, 3 och 4, vardera ökar i storlek och traktordragstång makt.
Redskap

Många av de bilagor tillgängliga för Farmall Cub och Cub Lo-Boy modellerna varierar på grund av storleken skillnaderna hos dessa traktorer. Redskap för Farmall Cub traktorer inkluderar surr sågar, olika gräsklippare, Snöblad och plogar, skördare bönor, frontlastare end, post grävare hål, krukor, kultivatorer, gödselspridare och driven utrustning.


.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115310.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.