Var Är termometrarna på bilar?

Flera typer av modeller, från sportbilar till sport utility vehicles, kommer med en termometer inbyggd i insidan av bilen. Emellertid kan den exakta placeringen av termometern används för att mäta temperaturen variera avsevärt från modell till modell --- vissa placeras i den främre eller bakre stötfångare, medan andra är installerade under bilen. Den främre stötfångaren

Ett vanligt läge för bil termometrar är för att den skall placeras på framsidan av bilen. Det gör att termometern att få omedelbar tillgång till utomhus förhållanden, och samtidigt hålla den tillräckligt långt bort från motorn så att den inte ger felaktiga mätningar påverkas av den värme som alstras där. Addera den bakre stötfångaren

Liksom den främre stötfångaren, är den bakre stötfångaren annan vanlig plats för bil termometrar. Läget ger liknande förmåner till den främre stötfångaren, inklusive omedelbar tillgång till utomhus. Det är ännu längre bort från den värme som skapas av motorn, vilket innebär en bakre stötfångare termometer är ännu mindre sannolikt att påverkas av motorns värme.
Side backspeglar

annan vanlig plats för bil termometrar är på toppen av speglarna från sidan av bilen. Liksom stötfångarna, speglarna råd med en plats som är relativt fri från stora elektriska eller mekaniska komponenter, är utanför bilen och alltför långt borta för att påverkas av värme som skapas av motorn.
Undersida Bil

slutligen en annan gemensam plats för en bil termometer någonstans på undersidan av bilen. Under bilen erbjuder en isolerad plats för termometern. Dock kan denna plats vara inte så perfekt som på spegeln eller stötfångaren, speciellt i lägre-sittande bilar. Värme som genereras av marken eller avgassystemet kunde kasta bort termometern läsning aning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115297.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.