Hur felsöker jag en Phantom Alarm?

Billarmer är utformade för att avskräcka tjuvar från att stjäla bilen. Även om det är tänkt att förhindra stöld, kan bilen larm kommer ibland med problem som kräver felsökning för att åtgärda, till exempel ett larm som utlöses utan att någonting i närheten av fordonet. Phantom larm är en typ av bil larm och felsökning är ibland en nödvändighet. Instruktioner
1

Kontrollera fordonet. Problem med Phantom larmet är inte alltid relaterade till larmet specifikt, utan snarare problem med fordonet, såsom en låg bilbatteri. Om larmet inte att slå på eller har liknande problem, får fordonet checkat ut och se till att problemet inte härrör från problem med bilen.
2

Avlägsna eventuella störningar från fordonet. Störningar från bärbara och handhållna elektronik, till exempel en MP3-spelare, kan mobiltelefon eller GPS avbryta signalen sänds av larmet och orsaka att alarmet antingen inte fungerar eller att arbeta felaktigt som att gå ut utan orsak.

Billiga 3

Stäng fordonets dörrar helt. Om fordonet lysa efter det att dörren stängs, stängs dörren inte helt, vilket kan kasta av billarm. Alltid dubbelkolla att bilen är stängd innan larmet aktiveras.
4

ändra alarmtiden batterier. Phantom larm, som de flesta billarm, har batterier i larmsystem. Om larmet piper inte när den är inställd eller avstängd, kan fjärrkontrollen eller larmet kräver ett batteribyte.
5

Titta på larmgivare. Varje gång larmet går utan orsak eller det finns en konsekvent problem, larmet sensorerna är förmodligen alltför känsligt. Justera sensorerna är det enda sättet att åtgärda problemet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115251.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.