Ramp Längd Vs . Trailer Höjd

När mätning trailer höjd och ramp längd , måste du ta hänsyn till vikten av objektet ( s ) som överförs för att se till att rampen kan hantera det . Relativa höjder och längder mellan lastbil och lastkaj kan ibland förhandlas fram med en docka - lastbryggan . Med tanke Fordon Till Salu

Vid många tillfällen är dessa ramper används för att lasta eller lossa fordon . Därför vill du alltid se till att ramperna - som relaterade till släpet höjd - är den tillräckligt lång . Om de är för kort, då man riskerar skador på bakre delen av fordonet , vare sig det är en motorcykel , ATV eller gaffeltruck .
Normal funktioner

De flesta modeller av lastbryggor kommer att kunna visa en viss flexibilitet . Förutom rampen , de andra kritiska funktioner i lastbryggan är läpparna , de element som faktiskt kommer att fästa rampen till släpet och /eller lastning zonen . Du bör kunna ordentligt par läppar rampen med anslutande organ för att säkert gå vidare .
Hydraulisk typ

Ett sätt att lägga en justerbar alternativ är att köpa en hydraulisk docka - lastbryggan . Höjden på dessa ramper kan sedan ändras med " en knapptryckning " för att rymma mer leverans eller situationer sjöfart . Det bör sägas att upprätthållandet av en av dessa ramper skulle kunna bli betydande eftersom de innehåller mer intrikata funktioner .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115249.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.