Hur Wire Två batterier till din Trailer

Det finns många skäl för att behöva ansluta två batterier till din släpvagn: du behöver mer spänning, behöver du fler ampere per timme eller om du bara behöver en backup om man misslyckas. Två vägar, serie och parallellt, finns tillgängliga för att koppla upp två batterier till din släpvagn. En serie kommer att fördubbla spänningen (två 12-volts batterier i serie ger dig en 24-volts utgång), medan parallella batterier kommer att fördubbla din kapacitet, eller ampere per timme. Saker du behöver
Två batterier (liknande kemi) katalog Batterikablar
Batterihållare eller låda
Visa fler instruktioner
Anslutning i en serie
1 < p> Säkra de två batterier i ett batteri fack, låda eller hölje som har säkrats till släpvagnen. Ett batteri fack, låda eller fall kommer att minska risken för bränder och korrosion. Det bästa sättet att placera batterierna skulle vara parallella med varandra eller på ett linjärt sätt.
2

Anslut ett batteri kabel, som kallas en "jumper", från den negativa terminalen på första batteriet till pluspolen på det andra batteriet.
3

Anslut först batteriets minuspol och den andra batteriets pluspol till din släpvagn elektriska ingång, eller vilken enhet i din trailer du kan vara i drift, vilket ger dig en uteffekt på 24 volt.
Anslutning i en parallell
4

Fäst de två batterierna i batterifacket, låda eller fall som har säkrats till släpet. Ett batteri fack, låda eller fall kommer att minska risken för bränder och korrosion. Det bästa sättet att placera batterierna skulle vara parallella med varandra eller på ett linjärt sätt.
5

Anslut de positiva och negativa polerna i den första batteriet med motsvarande plintar i det andra batteriet.

6

Anslut de positiva och negativa polerna på det andra batteriet med motsvarande anslutningar på din släpvagn eller enheten på din släpvagn du tänker använda. Detta kommer att ge dig två gånger ampere per timme.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115213.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.