Caterpillar Skid Steer Räckviddsspecifikationer

Liksom många tillverkare av minilastare, erbjuder Caterpillar också ett brett utbud av operativa kapacitet och tillbehör till dess mångsidig liten maskin. Från skruvar till kedjegrävare, borstar till skopor - kan Caterpillars kompaktlastare hantera en mängd olika applikationer. Grundläggande specifikationer

Caterpillar erbjuder för närvarande nio kompaktlastare modeller. De varierar i storlek för att möta behoven hos alla från husägare till den industriella professionella. Den minsta i serien, har 216B serie 3, en nominell kapacitet på 1400 kg. Den största modellen, 272C, har en nominell kapacitet på £ 3250.
Når av Model

Modell nr 216B har en räckvidd på maximalt lyft och tömning av 20 inches. Maximal räckvidd med armarna parallella är 51 inches.

Modell nr 226B har en räckvidd på maximalt lyft och tömning av 20 inches. Maximal räckvidd med armarna parallella är 51 inches.

Modell nr 236B har en räckvidd på maximalt lyft och tömning av 21 inches. Maximal räckvidd med armarna är parallella 53 inches.

Modell nr 242B har en räckvidd på maximalt lyft och tömning av 24 inches. Maximal räckvidd med armarna parallella är 48 inches.

Modell nr 246C har en räckvidd på maximalt lyft och tömning av 23,6 inches. Maximal räckvidd med armarna parallella är 54,6 inches.

Modell nr 256C har en räckvidd på maximalt lyft och tömning av 23,6 inches. Maximal räckvidd med armarna parallella är 54,6 inches.

Modell nr 252B har en räckvidd på maximalt lyft och tömning av 33 inches. Maximal räckvidd med armarna är parallella 50 inches.

Modell nr 262C har en räckvidd på maximalt lyft och tömning av 30.7 inches. Maximal räckvidd med armarna är parallella 50.5 inches.

Modell nr 272C har en räckvidd på maximalt lyft och tömning av 30,1 inches. Maximal räckvidd med armarna parallella är 50 inches.
Övriga funktioner

För bekvämligheten av operatören, erbjuder Caterpillar en tät och trycksatt hytt på sin C- Serien för en renare, tystare arbetsmiljö. En luftfjädrad förarstol, tillgänglig och justerbar stol-monterade reglage på C-serien ytterligare öka din komfort under en lång arbetsdag. Effektivitet är också hjälpt av Caterpillar design, vilket inkluderar en option rida kontroll. De erbjuder även maskiner som rider på spår, i motsats till hjulen, samt multi-terräng lastare att erövra även de mest utmanande miljöer.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115203.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.