1986 Ford E350 Van specifikation

Fords Econoline (E)-serien vagnpark eller skåpbilar har tillverkats i 50 år. De anses vara USA: s favorit full-size van, och har röstats fram som bästa under de senaste 30 åren, enligt Ford webbplats. Under 1970 och 1980 van var avsedd att omfatta mer ergonomiska reglage, en hel bild så att den kan användas som en lastbil chassi och ett modernt, uttalad huven liknar den nya 2011-modellen. Mått och bygga

Standardversionen var 216 i långa, 83 i hög och 95 bred. Den förlängda versionen var 236 i långa, 82 i hög och 95 bred. Den grillen och strålkastarna har uppdaterats från den ursprungliga designen att inkludera fyrkantiga strålkastare och "Blue Oval" logotypen dykt upp på gallret och med 1983. Alla skåpbilar hade en glidande bakdörr mekanism för enkel lasthantering. Ofta hade de bruna interiörer, även vit och grädde var också populära.
Motor

Standard åtta-cylindrig, 255 break hästkrafter (hk), 5,4 liters V -8 motorer fanns i 1986 skåpbilar. Uppgraderingsmöjligheter t.ex. 305 hk, blev 6,8 L V-10 motor endast tillgänglig för senare modeller. Även motorn i tidigare modeller var skrymmande och satt mellan de två framsätena, blev det snart flyttades under huven. 1986 skåpbilar som används bensin.
Transmission

Standard modeller kom med en fyra-växlad automatlåda med överväxel eller en uppgraderad fem-växlad automatlåda med överväxel. Overdrive tillät motorn att uppnå en högre bränsleeffektivitet och minskat slitage på de individuella komponenterna. I slutet av 1970 var van omvandlas till ett fyrhjulsdrivet fordon av.
Cargo

Regelbundna modellerna hade en kapacitet på 12 personer, medan den utökade hytt versionerna passar 15. Som ett resultat var nyttolasterna begränsade till 4,040 pounds och £ 3800, respektive. Standard last kapacitet ingår upp till 236,5 kubikfot bakre utrymme och 275,1 kubikfot i utökade skåpbilar. De skyddade last med vägg-fyllning högdensitetspolyeten paneler, vilket intressant nog också erbjuds isolering. Den van tillät ägaren att hålla verktygen på plats för transitering av stål hyllor fästa på väggarna. Från 1968
Fjädring

fram till nutid, den E-serien har haft en Ford-utvecklade, innovativa Twin I-Beam paketet främre hjulupphängningen. Twin I-Beam suspensionen är en kombination av bakarmsupphängning och solid stråle axelupphängning där strålen delas i två och monterade avstånd från mitten av chassit. Ford hävdar att denna design är en mer tunga hjulupphängning inställning kan hantera större laster.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115197.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.