DIY Van Verktygslåda

Väckande van verktygslåda under resor är avgörande för enkel åtkomst till underhåll och verktyg reparation du kan behöva för din van vid eventuella time.Since flesta verktygslådor för skåpbilar och lastbilar är ganska dyra och skrymmande, en praktisk sätt att hålla din van utrustad med en är genom att göra dina egna med hjälp lätt att hitta material hemma och järnaffär. Om du bara behöver en liten låda för att anordna grundläggande verktyg, kan du även spara gott om utrymme genom att göra en anpassad, gör-det-själv van verktygslåda. Saker du behöver
2-by-4 timmer
Handsaw
2 gångjärn Sida 2 Låsspjäll Billiga 3-tums träskruvar
trälim
fuktig trasa
Hammer
Nails
Skruvar
variabel hastighet borrmaskin
Visa fler instruktioner
1

Planera positionering av verktyget i din tilltänkta gör-det-själv verktygslåda. Din verktygslåda storlek beror också på var du vill spara den i van.

För bekväm tillgång, är verktygslådan vanligtvis placeras någonstans under baksätet eller golvyta mellan kanten av baksätet och insidan av en lucka tillbaka. Du kan göra en "under sängen" förvaringslåda eller två skokartong-storlek förvaringslådor. Om utrymmet inte är tillräckligt stort, göra lämpliga justeringar på mätningarna för byggandet av en smalare, men helst längre modell för att kompensera på lådans lagring storlek.
2

Skär fyra bitar från 2 -av-4 timmer till din angivna längd och bredd för din verktygslåda med en handsåg. Basera mätningarna på de verktyg du vill lägga i din verktygslåda. För din bekvämlighet, är det också perfekt att köpa färdigskurna bitar. Det bör finnas tre uppsättningar av skivor med två identiska bitar vardera för att innefatta de rektangulära smalare och bredare sidorna av lådan och dess bas och övre luckan.
3

Form rutan karmar av de fyra kort med hjälp två identiska rektanglar mittemot varandra för längden och två identiska rektanglar mittemot varandra för lådans bredd. Detta gör upp en rektangulär låda med en öppen topp och botten. Montera skivorna med trälim. Efter som att använda skruvar eller spikar säkra de monterade delarna.
4

Förbered de två träbitar brädor vardera med samma storlek som precis får plats på längden på lådan. Man kommer att fungera som lådans botten, medan den andra kommer att fungera som dörren.
5

Använd trälim för att fästa ramens botten och fäst med spik eller skruv.
6 < p> Lägg dörren på toppen av lådan, sedan installera gångjärnet med hjälp av skruvar som skall bifogas trä, beroende på var du vill placera gångjärnet. Helst är gångjärn placerade vid den bakre delen av lådan. Placera spärren vid mitten av den fria kanten av dörren. Du kanske föredrar att lägga ett annat gångjärn och en extra spärr, speciellt när du klipper dörren i halva bredden för att göra en dubbel-lucka verktygslåda.
7

Städa upp överflödigt lim med en fuktig trasa . Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115195.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.