Tips för att göra din bil snabbare

Vissa bilägare vill öka hastigheten på sina bilar för rekreationsändamål. Om inte en bil köps med alla nödvändiga tillägg, kommer bilägaren behöver forskning och köpa vissa delar för att öka hastigheten prestanda. Processen att uppgradera en bils hastighet tar lite tid och kan bli dyrt. Prestanda Chips

Prestanda marker kan köpas och sattes till en bil för att öka dess kapacitet. Prestanda marker finns i en rad av funktioner, såsom att öka hästkrafter, vridmoment och gas körsträcka. Enligt Auto Anything hemsida, kommer en bilägare få "mer last-dragande hästkrafter, däck-vridmoment, och ofta bättre bränsleekonomi" genom att installera en specialiserad prestanda chip.
Kallt luftintaget

En kall luft intag kan installeras på en bil för att öka hästkrafter och låta bilen andas bättre när den är igång. En kall luftintaget suger in kall luft från utsidan av bilen och tvingar den in i motorn. Ett regelbundet intag systemet driver varm luft i motorn. Kall luftintaget är utformade för specifika biltillverkare och modeller, så det är viktigt att köpa och installera rätt system
ljuddämpare


Installera en prestanda avgassystem systemet och ljuddämparen ökar prestationsförmågan i bilen förutom att anpassa ljudet. Genom att orsaka mer luft dras genom motorn, kan ett avgassystem uppgradering öka den totala effekten i din motor. Ljuddämpare och avgasrör måste utredas för att möta framtida behov och intentioner specifika bilen. Det är också viktigt att de nya tilläggen följer lagen och inte överstiger de offentliga bullergränser nivå.
Forced Induction System

Installera en forcerad induktion system är det snabbaste och mest kostnadseffektiva sättet att snabbt öka en bils hastighet. Dikväveoxid är ett vanligt val, eftersom det är möjligt att omedelbart lägga till upp till 150 hästkrafter till en bil genom att installera ett sådant system. Andra alternativ inkluderar "överladdning" eller "turbo" motorn. I varje fall måste du analysera specifikationerna för din specifika motor för att se om den klarar belastningen från effektökning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115189.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.