Tech Tips för en Nissan 300ZX

Nissan 300ZX är ett fordon som kom till marknaden 1983 i Japan, och följande år i USA. Nissan 300ZX är en produkt av Kanagawa, Japan-baserade Nissan Motor Company. Det sportbil är en del av Nissan Z-bil-serien. Nissan Fairlady Z är ett annat namn för serien. Motor

Nissan 300ZX har en tre-liters V-6 motor som består av sex cylindrar totalt. Den längsgående monterade främre motor har en cylindervolym på 2960 cc för sina sex cylindrar. Cylindrarna inkluderar alla fyra ventiler vardera. Förskjutningen av Nissan 300ZX är 2,960 cc. Motorn har en dubbel överliggande kamaxel-(cam) layout (DOHC). Hålet gånger slaglängd är 87 mm x 83 mm. Förhållandet mellan kompression för motorn är 10,5:1. Den maximala kraften i fordonet är 222 hk 6400 rpm, medan den högsta vridmomentet är 198 meter till 4.800 rpm. Motorn har en lätt legering huvud och lättmetallegering blocket. Fordonet har en DOHC (dubbla överliggande kamaxlar) layout.
Bromsar

Nissan 300ZX har ett låsningsfritt bromssystem. Alla fyra av bromsarna är ventilerade skivbromsar, som hjälper till värmeavledning för den värme som genereras. De främre och bakre upphängningar både är självständiga och har spiralfjädrar och barer stabilisator. Båda suspensioner är också multi-link fjädring.
Mått

Nissan 300ZX har en tjänstevikt på 3328 £. Den totala höjden, bredden och längden på den Nissan 300ZX är 43,8 inches, 70 inches och 14 meter respektive. Den vändradie (eller "vändradie") av fordonet är 34 meter. Den markfrigång (eller "markfrigång") är 4,4 inches. Markfrigång avser avståndet mellan basen av bilens däck till botten av chassit. Hjulbasen på Nissan 300ZX är åtta meter. Denna mätning sträcker sig hela vägen från mitten av bakhjulet till framhjulet.
Övriga funktioner

Några andra funktioner (både extern och intern) i Nissan 300ZX inkluderar varningssignaler för dörrar som är på glänt, digitala klockor, luftkonditionering och klimatkontroll, passagerare speglar fåfänga, läslampor, hyllor paket, fast bakrutor, ljud stöldskydd (med koder), utsedda sektioner last, lidded fack handske med lås, servostyrning, cigarr tändare, stötabsorberande stötfångare för fram-och baksidan, tonade rutor, dimljus fram, AM /FM-stereo ljudsystem, framsätets nackskydd som rensar för resning, täckta förvaringslådor och vindrutetorkare med dubbla hastigheter . Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115171.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.