Hur vill bifoga en snöslunga till en John Deere 316

Numera kan gräsklippare göra mer än att klippa gräsmattor. Med hjälp av ett fåtal tillverkare bilagor, kan vem som helst förvandla en gräsklippare i en ny maskin. John Deere har producerar olika tillbehör för att förbättra den grundläggande gräsklippare. John Deere snöslunga passar enkelt på en rad olika modeller gräsklippare, inklusive 316 trädgårdstraktor. En specialist krävs inte för installation, och den processen kan slutföras på några minuter med några grundläggande verktyg som redan levererats av tillverkaren. Saker du behöver
Kilrem
riggbultens
sprintar
Visa fler instruktioner
1

Placera snöslunga kvarstad för John Deere 316 inom traktorns front.
2

Slå på traktorn och justera hissen gräsklippare till en upphöjd position med klipparen lyft handtaget. Vänd klipparen utanför när du är klar, lyfter gräsklipparen.
3

Position fläktens monteringsramen på toppen av John Deere 316 snöslunga kvarstad. Vara säker på att rada den med ramen på traktorn.
4

Lyft den bakre delen av monteringsramen övre halvan för att ansluta den till traktorns ram.
5

Slide traktorns ram på bultarna sticker ut från ramen.
6

Placera remmen runt traktorn motorns remskiva, sedan fäster monteringsramen nedre halvan till traktorns fästen med fästpunkter fästanordningar och sprintar stift. För att göra det måste de gaffellänkar fästen säkras med sprintar in genom U-formade stycket som har hål i slutet av klykan "stift. Detta kommer att göra den klykan agera som en bult. Kontrollera att kilremmen är korrekt dragen runt drivhjulet och bifogade snöslunga.
7

Anslut snöslunga stöd till traktorns sida, med ytterligare gaffellänkar fästanordningar och sprintar, för att slutföra installationen . Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115156.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.