Lägga till Grease till en Trailer Wheel

Lägga fett till en släpvagn hjul hjälper till att hålla hjullagren väl underhållna. När hjullager är låg på fett, riskerar du av dem slipning mot axeln, och skadar släpet. Det är en rörig jobb, men att lägga fett till släpvagnens hjul är billigare än att byta lagren, och tar bara en eftermiddag att göra. Denna process bör göras minst en gång per säsong. Saker du behöver equipment shop trasor
Automotive Cleaner Review lagerfett sälja Grease gun
Tänger
platt skruvmejsel
bakre tätningen
Jack
pallbockar
rörtång
Visa fler instruktioner
1

Life släpvagnen med en domkraft. Placera domkraften under den, och lägre släpet på dem.
2

Ta bort muttrarna på hjulet med en rörtång. Dra av hjulet.
3

Bänd dammskyddet i mitten av navet med en platt skruvmejsel.
4

Räta ut sprinten på muttern med en tång. Dra ut den.
5

Lossa muttern och ta bort det yttre lagret. Ta navaggregatet, och rengör fett från det yttre lagret, nav och inre lagret med butik trasor och fordonsindustrin renare.
6

Packa de inre och yttre lager med färsk lagerfett med händerna. Använd en fettspruta för att lägga mer tills den börjar komma ut på andra sidan av lagren.
7

Sätt inre lagret tillbaka på axeln. Byt ut den gamla bakre tätningen med en ny. Rengör axeltappen med butik trasor och fordonsindustrin renare för att ta bort överflödigt fett.
8

Sätt en stor glob av fett på navet och skjut den på axeln. Byt yttre lagret. Byt ut muttern och dra åt den med handen. Byt ut sprinten och böj den tillbaka på plats med tång. Sätt tillbaka dammskyddet, hjul, och muttrarna. Upprepa för alla andra hjul på släpvagnen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115153.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.