Trailer Elinstallationsmateriel specifikation

Ledningar på en släpvagn är viktigt att släpets användbarhet. De flesta stater har regler på plats som begränsar en trailer från att använda allmänna vägar, om den inte har en sele fungerande ledningar, speciellt bromsljus, bakljus och blinkers. Trailer ledningar sträcker sig från ett kabelnät som är ansluten till dragfordonet och 06:56 färgade trådar springa till de områden som behöver ström. Veta universella färgkodning används på släpvagnskablage gör det lättare att felsöka och reparera trailerns elsystem. Fyra-vägs system
p Alla släpvagnskablage använder minst fyra grundläggande trådar, även om vissa använder så många som sju. De fyra färgerna i tråd finns på samtliga vagnar är grönt, gult, vitt och brunt. Den gröna tråden är för högersväng signal, är den gula sladden till vänster blinker, är den vita kabeln i marken tråd och de bruna kontroller tråd baklyktor, bromsljus och positionsljus.

Större Selar

Ytterligare ledningar i ett kabelnät följer fortfarande förtrådningsanvisningar. Fem-kablage lägga en blå tråd som styr elektriska bromssystem. En sjätte tråd är för innerbelysning eller släpvagn batteriladdning. Om ledningarna har en sjunde tråd, kommer det att vara lila och styra den hydrauliska kopplingen eller back-up lampor.
Bundle Wires Tätt

undantag för röda och vita trådar, alla av trådarna är kombinerade på ledningsnätet och monteras sedan ner längden på släpets ram tills de når sin destination. Ledningar bör hållas tätt mot rambalkarna med buntband eller något lika robust. Den vita kabeln är monterad på en skruv kopplad till metallen släpfordonsram, vanligtvis strax under dragkroken. Den röda tråden ansluts till släpet säkringsskåpet eller reservkraft, normalt nära dragkroken samt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115145.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.