Hur Wire Hot Grips på snöskoter

Snöskoter är en vintersport som många människor tycker om. Motorcykel över snön kan, naturligtvis, vara en mycket kall aktivitet. Ett sätt att hjälpa till att hålla värmen medan ridning en skoter är genom att installera värmehandtag på styret. Hot Grips är en populär tillverkare av uppvärmda handtag för alla typer av snöskotrar. Hot Grips kan användas för att ersätta befintliga uppvärmda handtag eller kan läggas till som en eftermarknad uppgradering. Saker du behöver
Sandpapper
Fisk-wire
Skruvmejslar
Drill
1/2-tums borr
långsamt härdande
Buntband
Lödkolv
Löd
Wire strippor
Eltejp
Gängpressande skruv
Visa fler instruktioner
1

bort den befintliga styret. Sand styret för att avlägsna eventuell kvarvarande klister och för att ge en grov yta för de nya grepp för att hålla sig till.
2

Ta bort eventuella trim bitar nära mitten av rattstången för att exponera tråden-lead hål . Använd befintliga kablar eller en "fish-tråd" för att köra de svarta kablarna från Hot Grips genom styret och ut genom wire-bly-hål.
3

Blanda epoxi enligt tillverkarens instruktioner. Sprid ett tunt lager epoxi på styret där Hot Grips kommer att knytas. Skjut Hot Grips 3/4 av vägen in på styret, skjut dem backa, omfördela epoxi och fullt installera Hot Grips. Städa upp överflödigt epoxy. Låt epoxin härda fullständigt i enlighet med tillverkarens anvisningar.
4

Välj en lämplig plats att montera brytaren. Kör en tråd från vänster uppvärmda handtag till switchen plats och kapas till önskad längd. Kör en kabel från höger uppvärmda grepp till en jordledning eller chassits jord, kapa kabeln till rätt längd och band 1/2 tum av isoleringen från änden. Strip 1/2 tum av isoleringen från jordledning eller sand färgen utanför platsen för en chassijord. Löd kabeln till jordkabel eller ansluta kabeln till chassit med en självgängande skruv. Täck lödanslutning med eltejp.
5

Skär de återstående två ledningarna från Hot Grips till längd och band 1/2 tum av isoleringen från varje. Löda fast två trådar tillsammans och täcker anslutningen i eltejp.
6

Välj en monteringsplats för motståndet. Se till att platsen kommer att tillåta tillräckligt luftflöde för kylning av motståndet. Kör två kablar från motståndet plats till switchen plats och kapas till önskad längd. Strip 1/2 tum av isoleringen från båda ändarna av varje tråd. Löd en av trådarna till varje terminal på motståndet. Montera motstånd med buntband. Från motståndet till "Hi" terminal på switchen
7

Löd en tråd. Löd den andra kabeln från motståndet till området "Lo"-sidan av omkopplaren. Kör den kvarvarande tråden från vänster uppvärmda handtag till "Lo" tråd och kapas till önskad längd. Strip 1/2 tum av isoleringen från den uppvärmda grepp tråden och "Lo" tråd och löda de två tillsammans. Täck lödanslutning med eltejp.
8

Kör en tråd från den återstående kontaktstift till en switchad, smält 12-volts kabel. Strip 1/2 tum av isoleringen från switch-änden av tråden och löda det till den återstående terminalen. Montera brytaren med den medföljande hårdvaran. Strip 1/2 tum av isoleringen från den andra änden av tråden och från 12-volts källa tråd. Löda fast två trådar tillsammans och täcker samband med eltejp.
9

Slå snöskotern på och testa Hot Grips för korrekt drift i "Hi" och "Lo" inställningar. Kontrollera alla anslutningar och säkringar om greppen inte fungerar korrekt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115139.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.