1956 Bok G35 Bonanza specifikation

The Beechcraft G35 Bonanza var ett litet flygplan som kan bära upp till fem personer. Planet var avsedd för privat och yrkesmässig användning. Den "V-tail" stil plan tillverkades från 1947 till 1959, 1959, omgjorda Beechcraft planet att ha en "straight-tail" designen. Denna version blev senare känd som G36 och är fortfarande i produktion idag. År 1956 fick 476 G35: s inbyggda. Specifikationer

G35 hade en Continental E-225-8 överladdad motor som producerade 225 hästkrafter. Den högsta marschfart på planet var 185 mph. Den maximala räckvidden av planet - inte inklusive 45 minuters reservtank - var 405 nautiska miles. G35: s högsta stighastighet var 1.300 meter per minut, och dess operativa taket var 19.000 fot. Total bränsle kapacitet av flygplanet var 40 liter, men bara 34 liter var "användbar".
Mått och vikt

G35 hade en vingbredd på strax under 32 fot , 9-7/8 inches Längden på flygplanet var 25 fot, 1-1/4 tum och höjden var 7 fot, 7 tum. Den maximala startvikt var £ 2775. Den totala nyttolast - all vikt som är flyttbar, t.ex. besättning, passagerare, bränsle och last - var £ 1053, men detta antal varierar beroende på produktionsår
funktioner.. och utrustning

G35 presenterade en V-tail design som ger planet ett distinkt utseende. Den V-tail konstruktion minskade antalet flygande ytor från tre till två, jämfört med en vanlig, rak svans planet. Man trodde denna design också skulle minska luftmotståndet, vikt och produktionskostnader. Den plan presenterade också lång-ackord stabilisatorer och en singel, kast-over oket kontroll. Det plant lekte push-pull motorreglage och elektrisk propeller-stigning ändringshantering. Vingarna presenterade skevroder trim. Växeln handtaget var placerad på höger sida av cockpiten och fliken kontroll var till vänster. G35 används "suck och beröring" redskap och klaff styrteknik. Det lekte också lock och ruddervator nitar i stället för svetsar.
Tillvalsutrustning

Motor uppgraderingar fanns tillgängliga, som var extra vingtankar som tillsammans innehar ytterligare 20 liter bränsle. Dubbla ok kontroll var ett alternativ. En lång tredje fönster var frivillig och en evaporativ luftkonditioneringen kunde installeras. Dessutom har förbättringar av kabinen ventilationssystem gjort, och uppgraderingar till instrumentpanelen och avionik plan kunde installeras.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115122.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.