Hur man överför en bil titel i Pennsylvania om en gemensam ägaren dör

Om du ägde en bil med din make, andra större eller vän i delstaten Pennsylvania, och är intresserade av att få full äganderätt till fordonet på co-ägarens död, äganderätten till fordonet kan automatiskt överföras till den avlidnes arvinge (er) eller för dig. Detta beror på vilken typ av ägande fastigheten titeln anger, antingen Hyresgäster i Common eller gemensamt ägande Med Rätt Survivorship. Överföra fullständig äganderätt till dig behöver fylla i lämpliga former samt lämna det ursprungliga dödsattest och försäkring information till Pennsylvania Department of Motor Vehicles. Saker du behöver
Pennsylvania Department of Transportation MV-39
Original fordon titel
Original dödsattest
Försäkringsbevis
Visa fler instruktioner
medbestämmandeprincipen Rätt Survivorship
en

Granska titel av fordonet. Titta efter vilket alternativ, de "Joint ägare med rätt av Survivorship" eller "Hyresgäster i Common," är ikryssad. Om "gemensamma ägarna" är markerad, är fordonet automatiskt vidare till dig, den efterlevande ägaren, men du kommer att behöva fylla i formulär.
2

ner och fullständigt ifyllda MV-39, "Anmälan av tilldelning /Korrigering av Vehicle avdelning vid dödsfall av ägaren, "från Pennsylvania Department of Motor Vehicles hemsida. Ha avsnitt G i denna blankett fyllas i av den behandlande läkaren eller begravningsentreprenör, eller få den ursprungliga dödsattest. Addera 3

Mail den ifyllda blanketten, original dödsattest, det ursprungliga fordonet titel och bevis av försäkring till Department of Transportation, Bureau of Motor Vehicles, som ligger i Harrisburg, Pa Inga avgifter kommer att tas om du tar ägandet av fordonet, men en titel avgift på 22,50 dollar, tillsammans med avgifter för registrering och försäljning skatt, tillämpas Om du överför ägandet.
Hyresgäster i Common
4

Ta reda på om en testamentsexekutor /administrera den avlidnes vilja har utsetts av registret över Wills. Verkställare måste tilldela titeln på fordonet för dig.
5

Slutför MV-4ST form från Pennsylvania Department of Motor Vehicles med en auktoriserad agent för avdelningen, eftersom denna form är inte tillgänglig på nätet . Skaffa den ursprungliga dödsattest och en kopia av testamentet. Maila dessa dokument tillsammans med de ifyllda två former, $ 22,50 för titeln avgift och $ 6 för att täcka licensavgiften plattan överföring, till Department of Transportation, Bureau of Motor Vehicles kontor i Harrisburg.
6

Submit alla ovanstående former, avgifter och information tillsammans med en ifylld MV-39 blankett om ingen testamentsexekutor utsetts. Om du inte är gift eller har anknytning till den avlidne du måste ansöka om nya registreringsskyltar samt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115118.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.