Hur du ändrar Grävlastare Slangar

Specialutformade slangar bär hydraulvätska i grävmaskiner och de flesta andra delar av maskiner. Denna vätska används för att skjuta och dra hydraulcylindrar som i sin tur förflyttar de arbetande delarna av maskinen, såsom skopan eller bommen (den långa armen att skopan är ansluten till). På grund av den stora mängden vikt som vanligen förflyttas med en traktorgrävare, dess hydraulslangar är ofta under en otrolig mängd tryck, mer vikt motsvarar mer hydraultryck. Korrekt underhåll dessa slangar är en av de enklaste och mest kostnadseffektiva sätt att säkerställa den fortsatta hälsan hos din grävare. Saker du behöver
utbytesslang
Colored Hose tejp
pluggar
Slang caps
mutterdragare
Bucket
Visa fler instruktioner
1 < p> Leta reda på slang som behöver bytas ut och lägga till en bit av färgad tejp till fästanordningar på båda ändar. Detta kommer att göra att lokalisera montering mycket lättare, särskilt i trånga och trångt områden i ditt traktorgrävare.
2

bort eventuella fästen som håller slangen på plats.
3

Placera din hink under första montering. Denna hink kommer att fånga någon hydraulisk vätska som läcker ut medan du kopplar slangen.
4

Lossa kopplingen med två skiftnycklar. Varje fäste kommer att ha två utrymmen för skiftnycklar. Den skiftnyckel på änden närmast slangen kommer att användas endast för att hålla slangen på plats. Den skiftnyckel närmast gängorna på kopplingen kommer vrid moturs för att lossa anslutningen. Fortsätt tills kopplingen är helt bortkopplad.
5

Plug eller mössa båda sidor av anslutningen för att förhindra överdriven förlust av hydraulvätska. Du kommer att behöva skruva en mössa fast i fästet med exponerade trådar, medan den andra kommer att kräva en plugg som ska skruvas i.
6

Upprepa steg 4 och 5 för montering i den andra änden av slang.
7

Ta bort slangen.
8

Placera den nya slangen på rätt plats, se till att beslagen vid varje anslutningspunkt passar ihop. Om du använder vinklade beslag, kan du behöva vrida hela slangen för att uppnå rätt orientering.
9

Vid första montering, ta bort pluggen eller mössa. Anslut kopplingar och dra åt. Upprepa denna process på övrig inredning.
10

Säkra några fästen som du tidigare avlägsnade, att hålla slangen på plats.
11

Slå på traktorgrävare och låt tomgång. Kontrollera båda anslutningspunkter för eventuella läckor. Dra åt vid behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115117.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.