Tips om SuperTrapp Mufflers

Supertrapp avgasprodukter är eftermarknaden, resultatorienterade avgaser påhitt som används av många bilismen och entusiaster racing. De ljuddämpare är ofta eftersom de kan avstämmas exakt till den önskade effekten att användaren väljer. Vidare är processen att installera SuperTrapp Ljuddämpare också relativt enkelt på grund av den stora förekomsten av Supertrapp produkter som är utformade för att passa befintliga system utan att kräva extra inköp av specialiserade adaptrar och fästen. Det betyder inte att vem som helst med en tång kan ersätta en motorcykel avgaser, dock. Borttagning av Exhaust

Som med alla eftermarknaden ansökan, är borttagningen av beståndet delen lika viktig som den nya installationen av SuperTrapp ljuddämparen. Många av eftermarknaden delar är utformade för att använda samma skruvhål och fästen som de stock system som används, så var noga med att inte skada någon av de befintliga armaturer är viktigt. Dessutom är det viktigt att komma ihåg att någon gång kanske du vill sätta beståndet avgaserna tillbaka på, så var noga med att inte skada komponenterna lager avgaser.
Tuning ljuddämparen

När nya Supertrapp avgassystem har installerats, kan fördelardelarna skivorna placeras för att skapa önskad effekt. Den Supertrapp systemet är en avstämbara ljuddämparen och använder dessa diffusor skivor att antingen öka eller minska de ljudnivåer som gjorts av ljuddämparen när gaspedalen är engagerad. Ju högre antalet diffuser skivor, desto starkare ljuddämparen. Det motsatta inträffar för en minskad mängd diffusor skivor. Den första inställningen som du bör gälla för ljuddämparen är antingen närmast eller exakt vid inställningen beståndet ljuddämparen fick. När denna inställning har genomförts, kan du bestämma vilken väg att gå med avstämningen av ljuddämparen, beroende på om mer ljud är efterlyst eller mer kompression, vilket ofta leder till mer hästkrafter.

Packning

Supertrapp ljuddämpare system har ett packningsmaterial som fungerar som en buffert för olika ljud som genereras av motorn. När förpackningsmaterialet börjar att bryta ner eller tas bort, kan turbulens skapas i det öppna utrymmet inuti ljuddämparen och negativt påverkar bilens prestanda. När en ljud skillnad märks i ljuddämparens ljud måste ljuddämparen kontrolleras först, eftersom det kan behöva ompackning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115112.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.