Specifikation av 2007 års BMW 335I

BMW 335i är en prestation lyx fordon. Fordonet utvecklades först för 2007 års modell och det har hjälpt företaget att upprätthålla en stark närvaro i Coupe körning klass. BMW har också producerat M3, som huvudsakligen är en super-driven version av 335i. Yttermått

BMW 335i har en tjänstevikt på cirka 3,571 pounds. Den har en längd av 180,3 inches och en bredd av 70,2 inches. Höjden på fordonet är 54,2 inches. Bilen finns i olika solida färger och köpare kan välja specialfärger yttre kropp genom att kontakta deras auto återförsäljare eller BMW USA.
Innermått

BMW 335i har 37,1 inches av främre head room utrymme. Den har 36,1 inches av bakre huvudet rum utrymme. Benet rummet utrymmet i fronten är 41.8 inches medan benutrymme utrymme i baksidan är 33,7 inches. Fordonet kan bära fyra personer.
Motor

BMW 335i har sex-cylindrig motor med en automatisk växellåda och dubbla turboladdare. Motorn kan producera cirka 300 hästkrafter, och 300 pund fötter vridmoment. Hästkrafter representerar den maximala kraftproduktionen hos motorn och är korrelerad till en högre topp-fart. Å andra sidan vridmomentet definieras som den vridande kraften hos motorn och är korrelerad till snabbare acceleration.
Gas körsträcka

BMW 335i får 20 miles per gallon bränsle i staden och 29 miles på motorvägen. Bränsletanken kapaciteten är 15,9 liter.
Säkerhetsmätningar

BMW 335i är utrustad med krockkuddar i fronten för förare och passagerare. Det har även krockkuddar för de båda bakre passagerarna. Fordonet har en låsningsfria bromsar (ABS) för att hjälpa den dragkraft bil vinsten på hala väder. Dessutom har ett elektroniskt system för bromsassistans och kraftdistribution. Fordonet levereras med ett extra lager av säkerhet i form av både stabilitet och antispinnsystem. Detta säkerställer att föraren och passagerarna är alltid skyddade från yttre krafter på vägen. Addera Accessoarer

BMW 335i kan köpas med en uppsjö av tillbehör. Tillgängliga alternativ inkluderar ett navigationssystem och en specialiserad ljudsystem för maximal övertoner. Köpare kan även välja att lägga till en sport kit som förbättrar fordonets hantering och hastighet. Detta kit innehåller större hjul och en kropp kit för att minska luftmotståndet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115107.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.