Specifikationer för en Acura Cl 3,0

Acura är en high-end biltillverkaren enligt Honda paraply. Det är känt för prestanda, lyx och styling och har ett varierat sortiment av fordon med bilar och stadsjeepar. Den Acura CL 3.0 var den första amerikanska byggt Acura fordon 1986. Den var utformad för att ge en lyxig sportbil. Det finns vissa specifikationer för att vara medveten om när du visar en Acura CL 3.0 såsom motor, mått och features. Motor

Acura CL 3.0 levereras med en 200 hk V-6 motor och en 195 fot-pund vridmoment. Standarden transmissionen är en fyra-växlad automatlåda. Fordonet går från noll till 60 miles per timme på 7,3 sekunder. Fordonet kan använda vanlig blyfri bensin och har en mil per gallon rating av 20 i staden och 28 på motorvägen. Den bensintank har en kapacitet på 17,2 liter.
Dimensioner

yttermått är 70,1 inches bred, 54,7 inches hög och 190 inches lång. Vikten av fordonet är £ 3285. och axelavståndet är 106,9 inches. Interiören avståndet är 47,6 inches bak hip rum, 31 inches bakre benutrymme, 35.9 inches bak takhöjd och 53,1 inches bakre axeln rum.
Funktioner

Den Acura CL 3.0 levereras med flera vanliga funktioner såsom makt fönster och lås. Ljudsystemet är en Bose Audio CD /AM /FM /kassett-spelare. Det finns också uppvärmda framsäten, makt uppvärmda speglar, larm, skinn, servostyrning, farthållare och el-manövrerad förarstol. Det finns också flera säkerhetsfunktioner som förare och passagerare krockkuddar och ABS bromsar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115089.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.