Hur att rensa en bärgning titel i Texas

När ett fordon får skador som anser att det är säkert för användning på motorvägen och kostnaden för reparation överstiger värdet av fordonet, utfärdar Texas en bärgad titel. Medan fordonet inte får köras på väg med en bärgning titel, har du möjlighet att reparera skadan och rensa bärgning titel. I detta fall utfärdade Texas en ombyggd titel, vilket gör att du kan använda ditt fordon på statliga vägar och motorvägar. Saker du behöver
Repair certifikat Ombyggd Vehicle Statement
Salvage title
Visa fler instruktioner
1

reparera den skada som resulterade i en bärgning titel. Staten Texas kräver att du fylla i eventuella skador som gör bilen osäker för användning i terräng. Detta inkluderar trasiga vindrutor och skador på kroppen eller motorn.
2

Lokalisera en inspektion station med hjälp av Texas Department of Public Safety: s sajt på nätet. Boka en tid med en besiktning station i Texas.
3

Slutför Ombyggd Vehicle Uttalande krävs av Texas Department of Motor Vehicles. Inkludera ditt namn, inspektioner stationens information och en förklaring av reparationer med en uppräkning av de använda delarna. Skriv ägarens uttalande och har rebuilder tecken rebuilder uttalande.
4

Skaffa ett certifikat för reparation från inspektionen stationen. Detta ger DMV med bevis inspektören anger din bil är motorväg säker.
5

Bär din bärgning titel, fordon uttalande och reparation intyg till den lokala länet skattekontoret i ditt område. Ge expediten med de dokument och tala om för henne att du vill radera bärgade titeln och få en ombyggd titel.
6

Betala avgiften krävs av Texas DMW för en ombyggd titel, som i allmänhet är mellan $ 20 och $ 35, baserat på ditt län avgifter, som av 2010. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115085.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.