Lexus 350 Funktioner

Lexus introducerade RX 300, en liten storlek Sport Utility Vehicle (SUV), år 1998. Företaget, som är en av de bästa tillverkarna av lyxbilar, sålt mer än 370.000 RX 300s - som kombinerar den robusta konstruktionen av en typisk SUV med inredning och uppgraderingar exteriör - under de första fem åren av produktionen. År 2007 ersatte Lexus RX 300 med RX 350, som är en förbättrad modell med mer standardiserade och specialiserade funktioner. SmartAccess

Lexus RX 350 innefattar SmallAccess, en funktion som tillåter användare att starta fordonet, samt låsa och låsa sina dörrar och bål med en kodad fjärrkontroll posten. Lexus lagt kodade sensorer till nyckelbrickor av dörrhandtagen och inbäddade samma kod i den speciella SmartAccess tangenten. Touch-sensorer på dörrhandtagen upptäcka förekomst av SmartAccess nyckeln även om det fortfarande är i förarens ficka, upplåsning av dörrarna så snart föraren vidrör handtaget. Nyckeln öppnar även stammen och startar bilen med en knapptryckning - liknande funktioner som i vanliga fjärr entrésystem
Dual Zone Climate Control

. Lexus 350 inkluderar en dual-zons klimatanläggningen som består av två separata moduler för temperaturreglering. Både förarens och passagerarens sidor av fordonet har värme och luft styrenheter placerade på instrumentbrädan, möjliggör enskilda temperatur justeringar. Denna funktion är praktisk när en passagerare i framsätet önskar en kallare eller varmare temperatur än föraren.
Startspärr

startspärr, en anti- stöld funktionen uppgraderar säkerhetsegenskaper 350 med nyckeln erkännande teknik. Den nyckelbricka har en transponder chip inuti den med en kod som matchar startspärr enheten i tändningen. Om en förare sätter nyckeln i tändningen, kommer fordonet startar endast om koderna stämmer. Startspärren fungerar via fjärråtkomst sensorer som känner av närvaron av en matchande nyckel kod från ett avstånd innan den startar motorn.
Övriga funktioner

Lexus lagt en universell transceiver till 350, vilket tillåter förare att styra andra kompatibla enheter, t.ex. garagedörröppnare, grindar eller hem belysning eller säkerhetssystem, från fordonet. Elektrokroma backspeglar använder sensorer för att automatiskt upptäcka och minska bländning genom mörkläggning spegelns reflektionsförmåga. Dessutom har ljudsystemet Bluetooth-teknik, som gör det möjligt för en förare att integrera en kompatibel musikspelare, t.ex. en MP3, med ljudkontroller.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115069.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.