Hur man använder en Honda Navigation System

Honda fordon levereras med inbyggt navigationssystem. Dessa system är utformade för att låta förarna flytta från en punkt till en annan utan att behöva dra över, titta på en karta, och sedan komma tillbaka på vägen. Systemet länkar upp till en satellit och erhåller riktningar, läser dem högt och gör att komma runt lättare. När du reser till en ny plats, hjälper systemet dig att hålla på rätt spår. Instruktioner
1

Tryck på knappen på ratten för att aktivera navigationssystemet. Tala platsen i mikrofonen under förarsätet. Om du ska till en viss byggnad, ge byggnadens namn. Om en adress är att föredra, säger "Adress."
2

Tala adressen när du uppmanas. Vanligtvis kommer systemet att kräva en stad och stat, samt gatuadress, vid inmatning av en adress. Navigationssystemet kommer automatiskt att visa en karta på skärmen. För platser som finns i närheten, kommer det att visa en inzoomad karta med gatunamn. För platser som är långt borta, såsom interstate körning, kan du visa hela rutten.
3

Spara resmålen i systemet som föredras. Innan du påbörjar en resa, skriv in hemadress och ange det som "Home" så att systemet lätt kan komma åt adressen när du säger "hem" i mikrofonen. Spara andra vanliga adresser, till exempel en adress till arbetet.
4

Berätta navigationssystemet om för att använda den direkta vägen eller en alternativ väg vid inmatning av adresser. Till exempel, talar om för systemet att undvika vägtullar eller motorvägar. Detta är möjligt genom att antingen tala in i systemet eller att välja det direkt på pekskärmen.
5

Använd navigationssystemet att ställa AC temperatur, radiostationen och radio volym. Tryck på knappen på ratten och tala kommandon, såsom "AC 77 grader," eller använda pekskärmen för att justera radio eller AC.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115064.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.