Hur Passera Inspektion NYC Bärgning

New York State lagen kräver att alla bärgade fordon (fordon som har titlar som har överförts av försäkringsbolag på grund av allvarlig skada eller stöld) passera ett statligt uppdrag Examination Salvage Vehicle. Till skillnad från ett utsläpp test som undersöker miljösäkerhet din bil, är det bärgning fordon Examination program en del av New Yorks Auto Theft Prevention Program och implementeras för att förhindra att stulna bilar från fråntas sina delar och byggdes som nya "bärgade" bilar för falska förespeglingar. Innan du registrerar ditt bärgades bilen och få det undersökt, förbereda dig genom att samla all nödvändig dokumentation och granska processen för undersökningen. Saker du behöver
$ 200 Provningsavgiften
Korrekt dokumentation
Visa fler instruktioner
1

Samla all nödvändig dokumentation som behövs för testet, inklusive följande originalhandlingar: MV-907 Bärgning Intyg eller bevis på ägande, MV-82TON Ansökan om titel, MV-901 Meddelande om Recorded Lien (endast om det finns en kvarstad på din bil), MV-50 Detaljhandel Certificate of Sale (om du köpt din bil från en auktoriserad återförsäljare) och FS-6T (bevis på försäljning skattebetalningar). FS-6T blankett kan fås på alla lokala New York City Department of Motor Vehicles kontor. Du måste också legitimera sig, som en New York State körkort eller ett statligt utfärdat ID-kort som är antingen nuvarande eller mindre än två år gått ut, eller kopior av bevis på födelse (födelsebevis) och sex poäng av bevis på namn . Företag skall lämna en bestyrkt kopia av sitt Certificate of Corporation, en New York State titel eller registrering i samma firma, en New York State inlämningskvitto med DBA (Doing Business As) eller ett intyg om god status, livnärde eller utländskt bud utfärdats genom New York Department of State. Partnerskapen skall utfärda intyget om partnerskap, en DBA inlämningskvitto från länkontoristen eller ett meddelande om partnerskap eller gemensamt ägande (blankett MV-83T). Blanketter kan hittas på New York State Department of Motor Vehicles hemsida (se referenser). Fyll i MV-899 Ansökan om bärgning av fordon Examination (se referenser)
2

.

Billiga 3

Mail den ifyllda MV-899, tillsammans med all annan nödvändig dokumentation, till följande adress: Auto Theft & Salvage, DFI, PO Box 2105, Empire State Plaza, Albany, New York, 12220 - 0105. Inkludera en check eller postanvisning, gjord till "Commissioner of Motor Vehicles," för $ 200. Undersökningen är $ 150 och titeln handläggningsavgift är $ 50. Skriv året, gör och chassinumret på fordonet och din anläggning nummer (om tillämpligt) på check eller postanvisning. När accepteras, är avgiften inte återbetalas. Ingen tredje part eller start checkar accepteras. Om du inte inkluderar all nödvändig dokumentation och betalning, formuläret, tillsammans med alla underlag och former av betalning som du ingår, kommer att återlämnas till dig.
4

Kontrollera säkerheten för ditt fordon och se till det är säkert att köra på vägarna. Om DMV utredare avgör din bil är inte säker, kommer DMV undersöka inte ditt fordon.
5

Kontrollera om stulna delar på din bil. New York State lag kräver DMV att beslagta ett fordon delvis om delen är stulen, om du vet att en del är stulen eller inte. Om stulen delen är en stor del av ditt fordon, såsom motor eller växellåda, kan DMV konfiskera hela din bil. Om hela din bil blir stulen, kommer det att beslagtas av DMV och återlämnas till dess rättmätiga ägare.
6

Visa alla siffror fordonsidentifieringssystem. National Highway Traffic och Safety Administration mandat att tillverkare av bilar stämpla en VIN på vissa delar av sina fordon, såsom motor och förgasare, för bevis på att de delar som inte är stulna och installeras på rätt fordon. Om en VIN etiketten är skadad, täckt upp eller saknas, kan DMV beslagta delen. Om DMV utredaren bedömer att den del, utan en tillfredsställande VIN etikett, kommer från en giltig källa, ska han eller hon ge ett märke för dig. Du måste betala en avgift på $ 25 om DMV utredare ställen en eller flera VIN etiketter på ditt fordon.
7

Slutför alla nödvändiga reparationer och utbyten och installera alla reservdelar som behövs. Du måste ge försäljningsintäkter för nyinköpta delar som används för reparationer på din bärgade fordonet. Om du använt delar som togs från en annan bil, måste du kunna styrka äganderätten till fordonet, som måste omfatta hela VIN. Staten New York kräver att du installerar nya krockkuddar att ersätta aktiverade eller avlägsnas krockkuddar. Begagnade krockkuddar kan inte tas från andra fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115063.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.