2001 Nissan Maxima Funktioner

Året 2001 markerade 20-produktion årsdagen av Maxima, Nissans medelstora, fyrdörrars sedan med klassisk design och sportiga uppgraderingar. Nissan marknadsförs fyra modell design för 2001, inklusive GLE (en nybörjar basmodellen), den GXE, SE standard och SE anniversary edition (en sportigare version av standarden SE). Företaget ingår funktioner från den andra generationens modeller - infördes år 2000 - till 2001 års modeller, förändras mycket lite, med undantag för att lägga till speciella uppgraderingar till anniversary edition. Effekt

Alla 2001 Maxima modeller har liknande effekt och prestanda, inklusive ett batteri sparläge, vilket sparar på batteriet genom att automatiskt stänga inredning och tillbehör lampor efter en programmerad tid, eller efter att batteriet når en viss effektnivå. Detta förhindrar att batteriet dränering, vilket bidrar till att bibehålla batteriets livslängd. Andra kraftfulla funktioner inkluderar en 110-amp generator och en 18,5-liters bränsletank. Addera Safety

Toyota utformat vardera 2001 Maxima modell med liknande säkerhetsfunktioner, såsom sidan Dämpelement - stålbalkar insidan av varje dörr för att minska påverkan intensitet under en olycka - och bältessträckare, vilket snabbt ta bort säkerhetsbältet slack innan kollisionen inträffar. Varje modell har förare och passagerarstol krockkuddar, ett larmsystem och en högre monterad extra bromsljus, vilket hjälper släpande förare tydligare se när bilen kommer till ett stopp. Ignition avaktivera, ett stöldskydd, en sensor inuti fordonet som upptäcker speciella koder inbäddade på tändningsnyckeln. Om sensorn känner av koder som inte matchar sina programmerade koder, kommer bilen inte att starta.
Convenience

Toyota lagt standard bekvämlighet funktioner till alla 2001 Maximas , såsom full-golv och mini konsoler overhead för lagring, elektriska fönsterhissar, farthållare och främre läslampor. Förare har fjärr keyless inresa för alla dörrar och bagageluckan. Mobiltelefon ledningar tillåter installation av fabriken eller eftermarknaden mobiltelefoner i fordonet. Dessutom omfattar ljudsystemet en standard auto-reverse kassettspelare, men att uppgradera till en CD-spelare är ett alternativ.
Undantag

GLE, GXE och SE är likartad med undantag av några mindre inredning och förändringar exteriör, såsom GLE och GXE har krom galler, medan standarden SE har en svart grill. Av alla fyra modeller, tillade Toyota de mest exklusiva standardfunktioner i SE anniversary edition, liksom 17-tums fälgar med sportdäck, lädersäten och en CD-spelare. En aero kit, bestående av en frontspoiler med matchande sidotrösklarna, en bak under-spoiler och strålkastare linser med brons nyans uppgradera anniversary edition exteriör. Också det har en 24-ventil, V-6 motor med 227 hästkrafter, vilket är starkare än 222-hästkrafter som inkluderats på de andra modellerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115062.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.