Hur ändrar jag bränslefilter på en 7140 Tractor?

Den CaseIH 7140 traktor körs på en sexcylindrig dieselmotor och kan hålla upp till 95 liter diesel gas. Denna traktor tillverkades från 1987 till 1993, då CaseIH 7240 debuterade. Eftersom diesel bensin vanligtvis innehåller mer föroreningar än vanlig bensin, är det bäst att rengöra eller byta ut traktorns bränslefiltret ofta. För dieseldrivna traktorer, är den tumregel som bränsle filter ska bytas efter varje 100 timmars användning. Saker du behöver
skruvmejsel
Wrench
Plasthink
Bränslefilter
butik trasa
Visa fler instruktioner
1

Öppna motorn bukten ditt 7140 traktor utsätter systemet bränsletillförsel. Bränslefiltret kommer att ligga nära insugningsröret. Det är formad som en rektangel och har en bränsleslang som kommer i en ände och lämnar ut den andra änden av filtret.
2

Använd en skruvmejsel eller skiftnyckel för att lossa beslagen på slangen ansluten till bränslefiltret. Placera en plasthink i motorrummet för att fånga upp eventuellt dieselbränsle som kan spilla när du tar bort filtret.
3

Dra ut filtret efter avlägsnande av slangkopplingar. Placera en ny CaseIH 7140-godkänd bränslefilter där det gamla filtret var placerad. Sätt tillbaka rörskarvar att säkra bränslefiltret på plats och använda en trasa för att torka upp någon diesel gas som kan vara närvarande. Stäng motorrummet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115052.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.